Két saját gyártás is folytatódik ma a Viasat3-on

2018. április 09. 17:45 - emTV.hu

Nagymama, jogász-közgazdász, ex reality szereplő, informatikus és könyvelő: újra megannyi ízletes és különleges cukrászköltemény és a felső tízezer néha tenyérviszkető élete kerül képernyőre ma este a Viasat3-on az Ide süss! és a Feleségek luxuskivitelben új évadaiban! Drága ékszerek, külföldi utazások, fényűző partyk, és a korábbi szereplők mellett két újabb nő enged betekintést a korántsem mindennapi életébe.

spt_felesegekluxuskivitelben_s2.jpg

A gasztro-reality első évada hatalmas izgalmakkal ért véget, a döntőt a fiatal és lelkes erdélyi lány, Mihály Ági nyerte meg, így ő zsebelhette be az ötmillió forintos fődíjat. Jó hír, hogy ma este indul az új évad, megannyi ízletes és különleges cukrászkölteménnyel. A ma este nyolc órakor kezdődő műsor házigazdája ezúttal is Sass Dani és Hajós András lesz, valamint Baracskay Angéla és Szabadfi Szabolcs értékeli majd a finomságokat. A versenyzőket tekintve a második évadban is színes karakterek tűnnek fel; többszörös nagymama, jogász-közgazdász, ex- reality szereplő, informatikus és könyvelő is bizonyíthat, mire képes a konyhában.

Ezt követi este kilenctől a felső tízezer életét bemutató reality. Luxus, drága ékszerek, külföldi utazások, fényűző party-k és a korábbi szereplők mellett két újabb nő enged betekintést a korántsem mindennapi életébe. Csősz Boglárka az első évadban viharosan távozott egy luxuspartyról, ám a dráma ezzel nem ért véget, ugyanis a folytatásban Yvonne Dederick karneváli hangulatú buliján váratlanul visszatér, nem kis meglepetést okozva ezzel régi barátnőinek.

Ide süss! II premier
április 9. hétfő 20:00
Viasat3

Feleségek luxuskivitelben II premier
április 9. hétfő 21:00
Viasat3

emTV.hu // Eurolex // fotó: Labancz Viktória

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5113821130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása