Szabó Győző minden szabadidejét gyerekeivel igyekszik tölteni

2018. április 10. 09:55 - emTV.hu

Az ország egyik legfoglalkoztatottabb és legnépszerűbb színésze nem csak reneszánsz ember – képzőművész, író és étterem tulajdonos –, de gyakorló apuka is. Nagykorú lányával, Borival együtt dolgozik, Misi fia pedig kenyérre kenni. Kisfiával az Apa Magazinban láthatók.

apamagazin_szabogyozo.jpg

"Nem vagyok az a fajta fickó, aki úton-útfélen fotót mutogat-posztolgat. Sőt, a Facebookon egyáltalán nem mutatom a kisfiamat meg a lányomat. Van szabad akaratuk, eldönthetik, mit szeretnének és mit nem"

– meséli gyermekei kapcsán Szabó Győző, aki kivételesen igent mondott az Apa Magazin felkérésére, most először látható Misi fiával közös műtermi fotókon. A színművész a képeket lakásának falára is kinyomtatja majd, a fotózáson eltöltött közös időt pedig ajándéknak tekinti.

"Minden egyes percnyi szabadidőt, amit kidob a gép, a gyerekeimmel igyekszem tölteni. A lányommal már csak azért is találkozom többet, mert ő bent dolgozik az étteremben: ő az egyik vezetője"

– teszi hozzá Győző, aki bár lányának a főnöke, békében, türelemmel, barátságban dolgoznak együtt, mosolyognak az emberekre.

apamagazin_szabogyozo_2.jpg

A népszerű színművész azt is elárulta, hogy fiús apának lenni nagyon klassz.

"Minden gyerekemet szeretem, és a gyerekek is szeretnek engem. Misiben pedig egy olyan csodálatos kisfiú érkezett a földre közénk, ami egészen elképesztő. Az anyukája szépsége és az én vitalitásom keveredik benne"

– folytatja, és azt sem tagadja, kicsit lelkiismeret-furdalása van, hogy lánya első lépéseit, megszólalásait kihagyta. Erről Toxikoma című, drogos múltjával foglalkozó könyvében is mesél. Szabó Győző úgy hiszi, a gyerekek életének egyik legnagyobb ellensége, maga a technika, a telenfontól és számítógépektől félti Misit.

"Durván függőséget okoznak. Kőkemény probléma lesz. Már az is borzasztó, amikor bemész az étterembe, és minden egyes gyereknél ott a telefon, vagy bármi más elektronikus cucc. Ez nálunk nincs. Már a tévé is le van korlátozva, az is csak hétvégén van."

Az Apa Magazin legfrissebb számában a színművész azt is elárulja, miért volna szüksége 26 órás napokra, hogy tudja rengeteg teendője mellett menedzselni életét, és miért érzi azt, hogy soha nem volt még olyan jó formában, mint most.

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: Dif Ferenc

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5313822546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása