Tokár Tamás a Fókusz új műsorvezetője

2018. április 22. 14:00 - emTV.hu

Tokár Tamás D. Tóth Andrást váltja, aki saját döntésből abbahagyja a televíziózást, hogy a jövőben vállalkozására koncentrálhasson. A Fókusz és a Fókusz Plusz új műsorvezetőjét élő adásban mutatta be a nézőknek elődje, D. Tóth András.

rtl_fokusz_tokartamas.jpg

"Mindig nagy izgalom útjára indítani a képernyőn valakit egy ilyen nagy múltú műsorban. Tamás egy hosszú kiválasztási folyamaton ment át, de most jön a legnehezebb: el kell fogadtatnia magát a nézőkkel is"

– mondta Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.

"Az RTL Klub és a Fókusz egy álom megvalósulását jelenti és szakmailag is óriási lehetőség. Megtiszteltetés, hogy az ország legnézettebb infotainment műsorának egyik házigazdája lehetek és Barabás Évi váltótársaként élő adásban köszönthetem hétköznap esténként a nézőket"

– fogalmazott az újdonsült műsorvezető.

Tokár Tamást műsorvezetőként először április 28-án, szombaton a Fókusz Pluszban láthatják majd a nézők.

emTV.hu // RTL Magyarország // fotó: Mikófalvy Lajos / RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6613855000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása