A mérés változott, a Sláger FM pozíciója erősödött

2018. április 26. 09:35 - emTV.hu

Elérhetővé váltak azok a mérési adatok, amelyek az év elejétől vizsgálták a rádiók hallgatottságát. Az egységes módszertan alapján készült rádiós hallgatottságmérési adatokat január 1-től dokumentálták a naplós panel módszertannal. Mindezek alapján elmondható, hogy ebben az évben Budapest és Pest megye leghallgatottabb rádiója a Sláger FM.

Továbbá a január-márciusi átlag adatok alapján a 18-59 éves célcsoport körében is – a heti hallgatottságot tekintve – a 103.9 Sláger FM lett a leghallgatottabb rádió. A rádió a kiemelkedően magas fizetőképes korosztályban is stabilan megőrizte a vezető helyét, olyannyira, hogy ebben a 30-59-es korcsoportban – a fővárost tekintve - szintén a 103.9 Sláger FM lett a leghallgatottabb rádió a január-márciusi átlag adatok alapján.

Ürge Dezső, a 103.9 Sláger FM vezérigazgatója szerint a siker titka a változatlan, magas színvonal, melyben a hallgatói igények kapják a legnagyobb hangsúlyt.

"Büszkék vagyunk rá, hogy az új módszertan szerinti közönségmérés adatai alapján Budapesten és Pest megyében továbbra is piacvezető a 103.9 Sláger FM. Külön öröm számomra, hogy a kereskedelmileg kiemelten fontos 18-59 év közötti budapesti hallgatók között heti hallgatottságban is az élre kerültünk. A 103.9 Sláger FM egy erős brand, szakmailag kimagasló csapattal, akik naponta azon dolgoznak, hogy a közönség a jól ismert, megszokott minőségi tartalmakat élvezhesse. Köszönjük a hallgatóinknak, hogy 103.9 Sláger FM-et választották, a továbbiakban is azon dolgozunk, hogy hallgatóink minden igényét maximálisan kielégítsük"

– mondta Ürge Dezső.

emTV,hu // Spotlight Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9513871106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása