Jótékonysági gyűjtésbe kezd az Irigy Hónaljmirigy

2018. április 27. 09:30 - emTV.hu

Plüssgyűjtő akcióval segít a rászoruló gyerekeknek az Irigy Hónaljmirigy! Jótékonykodásra buzdítja rajongóit hazánk legnépszerűbb paródia zenekara, akik élő koncertjeik helyszíneire várják a felajánlásokat. A játékokat egy gyerekeket támogató szervezetnek ajánlják fel majd.

irigyhonaljmirigy_koncertfoto.jpg

"Az ötletet egy külföldről indult jótékonysági kampány adta, amikor a szurkolók a hokimeccseken az első gól után a pályára dobálják be az otthonról hozott plüssfigurákat"

– kezdte Sipos Peti.

"Mi az élő koncertjeink helyszínein várjuk országszerte a plüssöket, ahol a buli egy adott pontján arra buzdítjuk a közönséget, hogy dobálják fel a színpadra a játékokat. A felajánlásokat folyamatosan gyűjtünk majd, és év végén egy gyerekeket segítő szerveztetnek adjuk át. A koncertek listáját a Facebook oldalunkon frissítjük, és reméljük sok emberhez eljut majd a felhívás!"

– tette hozzá az énekes.

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2613873432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása