Ádámkosztümben ünneplik a Meztelen Kertészkedés Világnapját

2018. május 05. 09:00 - emTV.hu

Ma van a Meztelen Kertészkedés Világnapja, ennek apropóján meglestük Kabai Lacit, Papp Ferit, Sipos Petit és Uszkó Lacit az Irigy Hónaljmirigyből, hogyan veszik fel a harcot a kertjükben teljesen elburjánzott aljnövényzettel. A srácok most sem okoztak csalódást.

ihm_sipospeti_meztelenkerteszkedes.jpg

Ilyen nagy melegben, hogy máshogy is kertészkedhetne az ember, minthogy valamilyen egészen lenge öltözetben, ne adj ’isten anélkül... Az IHM-es fiúknak az utóbbi sem jelent problémát! Persze kérdés, hogy csupán a most szombaton aktuális, jeles világnapnak köszönhetjük a meglehetősen pikáns fotókat, vagy a srácoknál ez egy mindennapos szokás? Most mindenre fény derül!

ihm_uszi_pappferi_meztelenkerteszkedes.jpg

"Nemrég egy nagyobb baráti társaságban zsugáztunk Sipos Peti és Papp Feri barátommal. A tét az volt, ha veszítünk, idén a világnapon mi is csatlakozunk a meztelen kertészkedőkhöz. Szerintem nem kérdés, végül hogy zárult az este. Csúnyán elvertek minket, és mivel a kártyaadósság becsületbeli ügy, nem volt mit tenni, meg kellett mentenünk a jó hírünket"

– mesélte Uszi.

ihm_kabailaci_meztelenkerteszkedes.jpg

A zenekarban akad olyan is, aki nem csak az év egyetlen napján sokkolja környezetét.

"Komolyan nem értem miért olyan nagy ügy a meztelen kertészkedés, hogy még világnapot is elneveztek róla! Én így csinálom harminc éve, a szomszédok legnagyobb bánatára. Kertészkedni nyáron kell, nyáron pedig meleg van, nem bonyolult. Mégis miben kellene lennem, bundában?"

– fejtette ki véleményét értetlenkedve Kabai Laci, a zenekar dobosa.

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8113889090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása