Böröcz Zsófi lett a Konyhafőnök győztese

2018. május 05. 11:00 - emTV.hu

Feszülten vágtak neki a versenyzők a háromórás főzésnek. A fináléba jutott Böröcz Zsófinak és Hódosi Máténak három-három-három tányéron, egy három fogásos menüt, előételt, főételt és desszertet kellett a zsűri asztalára vinni, amihez régi versenytársaik személyében segítséget is kaptak. A közös egyezkedés után Zsófi Péterrel és a rizikósabb segítőnek tűnő Dáviddal, míg Máté a volt csapattársával, Orsival és Péterrel kezdett a jól megtervezett ételek elkészítéséhez.

zsofi_nyert3.jpg

A háromórás főzés pont olyan érzelmi hullámvasútnak bizonyult, mint maga a verseny az elmúlt hetekben. Az egyik pillanatban még nyugodtan irányították a munkát a fináléba jutottak, a másik pillanatban pedig úgy tűnt, hogy összeomlanak a terveik és azokkal együtt a győzelmi esélyeik is. Máté a zöldségropogóssal folytatott küzdelmet, míg Zsófi számításait a panna cotta próbálta meg keresztül húzni, de a versenyzők kreativitása, kitartása és időnként a Séf támogatása a tányérokra segítette az ételeket, amiket a zsűri a játékosok jelenlétében kóstolt végig.

A fináléban és az elmúlt hetekben nyújtott teljesítménye alapján a zsűri Böröcz Zsófinak ítélte oda a Konyhafőnök címet és a vele járó tízmillió forintot, de Hódosi Máté sem volt csalódott, mivel Rácz Jenő séf jelezte neki, hogy mindig szívesen látja a konyháján, bárhol is dolgozzon a világban, így Máténak már egy sanghaji lehetőség adott.

A verseny folytatódik! Hétfőn kezdődik az úgynevezett Szuperdöntő, amikor a műsor előző évadainak, a nézők által beszavazott ex-középdöntősei mérik össze a tudásukat a konyhában, és kapnak lehetőséget arra, hogy öt nap alatt megszerezzék a Konyhafőnök címet és a tízmillió forintot.

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr413890840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása