Zoltán Erika Amerikában is hódít

2018. május 05. 13:00 - emTV.hu

Az énekesnő a minap tért haza a tengerentúlról, ahol két nagy sikerű koncertjén fanatikus rajongók előtt lépett fel. Erikát mindig meghatják ezek a találkozások, amelyek azt is bizonyítják, hogy ott is milyen sokan szeretik. Az elszánt rajongókról különleges, már-már megdöbbentő történetei vannak.

zoltan_erika_a_lanyaval_zoeval_herbievel_es_ninaval.jpg

A közönség az énekesnő 2014-es legutolsó látogatás óta most találkozhatott újra régi kedvencével, így nem csoda, hogy egy emberként énekelték a nagy slágereket.

"Harmadszorra léptünk fel Amerikában, előtte 2000-ben és 2014-ben voltunk kint. Most két bulit csináltunk, egyet Brooklynban, egyet pedig New Yorkban egy magyar klubban. Nagyon jól éreztük magunkat, mindkét helyen telt ház volt, és a legelső számtól az utolsóig velünk énekeltek minden dalt, kívülről tudták a szövegeket"

– kezdte a Sláger TV műsorvezetője.

"Egyszerűen megdöbbentő, és egyben nagyon szívmelengető érzés szembesülni azzal, ami időről időre kint fogad minket. Nem gondolná az ember, hogy ilyen messze is vannak fanatikus Zoltán Erika-rajongók. Amikor még 2014-ben jártunk Amerikában, az egyik lány ahogy meglátott, a nyakamba borult és tizenöt percig folyamatosan sírt. Aliz természetesen most is ott volt az első sorban. Már olyan, mintha régi barátok lennénk. A koncerteken kívül is velünk volt egész héten, csatlakozva kis kalandozó csapatunkhoz, bármerre is mentünk. A fellépéseken túl is különösen sokat jelentett számomra az út, hiszen van kint egy féltestvérem Tündi, akivel 2014-ben találkoztunk először, és most már az egész hetet velük töltöttük, náluk laktunk. Ősszel ő jön hozzánk, és már alig várja, hogy a Sláger TV stúdióját is megnézhesse, hogy lássa, hol dolgozom. Rajta kívül, szintén nagy örömünkre a régi Tik-Tak nevű formációnkból ismert Ninával is találkoztunk, egy ideje ő is Amerikában él"

– tette hozzá Erika, aki azt is elárulta, igencsak ki volt számolva a kint töltött idő, hiszen épphogy hazaért, máris gőzerővel folytatódik a munka. A hétvégén a sok fellépés között négy élő koncertet is adtak, emellett pedig vasárnaponként továbbra is találkozhatnak a nézők Erikával a Sláger TV képernyőjén a Sláger Best Of című műsorban.

Sláger Best Of
május 6. vasárnap 8:55
Sláger TV

emTV.hu // Good PR Solution

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2813889422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása