Elkezdődött a MasterChef VIP forgatása

2018. május 20. 13:30 - emTV.hu

Elkezdődött a TV2 legújabb főzőshowjának, a MasterChef VIP-nak a forgatása. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készülő produkcióban két mindenre elszánt séf figyeli és bírálja majd a hírességek konyhai teljesítményét: Nyíri Szása, aki évtizedek óta a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakja és Mizsei János, akit séftitánként emlegetnek, mindössze huszonkét éves volt, amikor elnyerte az Év fiatal séftehetsége címet.

tv2_masterchefvip_nyiriszasa_ordognora_mizseijanos.jpg

Ötvennyolc ország után idén Magyarországra is megérkezik a világ egyik legsikeresebb televíziós főzőshowja. A MasterChef VIP forgatásai már zajlanak, a kamerák kereszttüzében többek között Bay Éva, Demcsák Zsuzsa, Madár Vera, Szabó Dóra, Árpa Attila, Molnár Tamás, Pál Dénes, Pindroch Csaba és Zsidró Tamás igyekszik bizonyítani, hogy a konyhaművészet területén is kiemelkedőt tud alkotni. A TV2 legújabb produkciójának műsorvezetője Ördög Nóra lesz, aki reméli, akárcsak a Séfek séfe forgatásai alatt, itt is el tud lesni egy-két konyhai trükköt, amit később hasznosítani tud.

tv2_masterchefvip_forgatas.jpg

A versenyzők mozdulatait két vérbeli profi figyeli majd. A MasterChef VIP séfjei a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai. Nyíri Szása a legendás Arany Kaviár étterem tulajdonosa és executive séfje, aki évtizedek óta a magyar gasztronómiai elit tagja. Negyven éve van a pályán, a versenyzőktől pedig összeszedett, határozott munkát vár, és persze nagyszerű ételeket. A feltörekvő generációt képviseli Mizsei János, a Mák Bistro séfje, aki mindössze huszonkét éves volt, amikor elnyerte a magyar gasztronómia Oscarjának tartott Dining Guide, Az év fiatal séftehetsége címét. A séf a versenyben is a letisztult ízeket keresi, a játékosságot, ha pedig hazai hírességeink szépérzéke kifinomult tálalást eredményez, akkor az nála már fél siker.

A televíziós főzőshow hazai változatát az IKO Műsorgyártó készíti.

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9113978688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása