Indul a Büntető, hogy ne unatkozz a foci vb szüneteiben sem

2018. május 24. 18:00 - emTV.hu

Unod a végeláthatatlannak tűnő stúdióbeszélgetéseket, vagy eleged van már a reklámokból? A Viasat6 kiváló megoldást kíván nyújtani erre, ugyanis június 14-én, a labdarúgó-világbajnokság kezdetével egy időben debütál a korábban nagy népszerűségnek örvendő, a Sony Pictures Television Networks és az Antenna Hungária koprodukciójában készülő saját gyártású műsora, a Büntető, amelyben a vb-n szereplő nemzetek színeiben sportos lányokból álló ötfős csapatok büntetőrúgásokkal mérik össze tudásukat. A lányok mellett a garantált szórakozásról Horti Gábor műsorvezető és kommentátor gondoskodik majd. A mérkőzések a Viasat6-on, illetve a mindiGO Sport online alkalmazásban is követhetők lesznek.

viasat6_bunteto_cover.jpg

A 2012-es Labdarúgó-Európa-bajnokság szüneteiben sugárzott Büntető nagy sikerére való tekintettel a 2018-as labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinek félidejében ismét csinos magyar lányok bizonyítják, a futball nemcsak a férfiak játéka. A műsorban a meccsek végeredménye a játékosok sportteljesítményén múlik, és nem a vb hivatalos mérkőzéseinek fényében alakul. A meccsek szüneteiben a vb-n részt vevő országok színeiben ötfős csapatok rúgnak büntetőket. A játékban összesen tizenkét csapat vesz részt. A csoportküzdelmek során az összes csapat a csoportjában szereplő mindhárom másik csapattal is megmérkőzik. A csoportküzdelmekből az egyes csoportok első két helyezettje, valamint a két legjobb csoportharmadik – összesen nyolc csapat – jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. Itt már minden mérkőzés addig tart, amíg az egyik csapat nem győz, tehát döntetlen nincs. A két döntőbe jutott csapat végső küzdelmét a világbajnokság döntőjének szünetében, július 15-én láthatjuk.

A mérkőzések a Viasat6-on kívül az Antenna Hungária mindiGO Sport alkalmazásában is követhetők és visszanézhetők lesznek.

Büntető – június 14-től minden vb-meccsnapon a Viasat6-on és a mindiGO Sport online alkalmazásban!

emTV.hu // Eurolex // fotó: Sághy Tímea / Viasat6

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2313998342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása