Minden titkot elmondott lázadó kamaszkoráról a Hoolingans gitárosa

2018. május 24. 20:00 - emTV.hu

Tóth Tibi, a Hooligans együttes zeneszerzője és gitárosa szinte sosem beszél a magánéletéről, most azonban a ritka kivételek szemtanúi lehetnek a tévénézők. A Sláger TV-n futó Bencze házhoz megy című műsorának következő vendéglátója többek között a kamaszkori lázadásairól, az édesapjával vívott komoly harcairól, valamint szakmáról és karrierről is megindító őszinteséggel vall.

slagertv_benczehazhozmegy_tothtibi1.jpg

A Hooligans együttes tagjai a színpadon kívül kerülik a reflektorfényt, nem csoda hát, hogy az együttes oszlopos tagja, Tóth Tibi is alig-alig szerepel a médiában, illetve enged bepillantást a magánéletébe. Most azonban Bencze Attila és stábja kedvéért egy picit kitárja a Sláger TV nézői előtt a privátszférája ajtaját. Egy egész napját követhetjük végig, amely során a valaha nagy vagányként hírhedtté vált rockzenész egy másik, kevésbé ismert oldalát is megismerhetjük.

slagertv_benczehazhozmegy_tothtibi2.jpg

Tibi már nyolcévesen arról álmodozott, hogy egy szép napon profi rockzenész lesz. Az egyik Beatles film hatására elhatározta, hogy színpadra áll, kerüljön bármibe is. Mint azt most hol nevetve, hol komoly érzelmekkel arcán elmesélte, az édesapja kezdetben komolyan ellenezte a terveit, amely finoman szólva igencsak megmérgezte a kapcsolatukat. Tibi igazi lázadó volt, és ahogy a zene egyre nagyobb szerepet kezdett játszani életében, úgy romlott például a tanulmányi eredménye, ami miatt rengeteg konfliktusa volt a szüleivel. Mert mint azt szintén megtudhatjuk tőle, a Hooligans tagjai gyermekkoruk óta együtt zenélnek, és anno gyakran inkább a garázsban próbáltak ahelyett, hogy az iskolával foglalkoztak volna. Szerencsére azonban sikerült kompromisszumot kötnie az édesapjával.

slagertv_benczehazhozmegy_tothtibi3.jpg

A zenészről kevesen tudják, hogy mennyire szentimentális, érzékeny lelkű, és roppant családcentrikus is. Bár még a színpad a legnagyobb szerelem az életében, egyszer majd szeretne családot, vágyik arra, hogy apa lehessen. Szerinte a zenészélet teljesen összeegyeztethető a családalapítással, de azért jobban szeretné, ha gyermeke nem feltétlenül követné őt a zenei pályán...

slagertv_benczehazhozmegy_tothtibi4.jpg

Hogy miért szánna inkább más jövőt Tóth Tibi leendő gyermekének? Hogyan születik egy Hooligans dal, és mi Tibi eredeti foglalkozása? Hogy áll a káros szenvedélyekkel és mennyire mozog otthonosan a konyhában? Minden kiderül a Bencze házhoz megy legújabb, hétfő esti adásából!

Bencze házhoz megy
május 28. hétfő 19:55
Sláger TV

emTV.hu // Good PR Solution

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9113998494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása