Zombik – új film a Disney Csatorna képernyőjén

2018. május 24. 14:00 - emTV.hu

Ötven évvel az apokalipszis után, a zombik nem jelentenek több fenyegetést, azonban kénytelenek saját közösségükben élni az elszigetelt Zombietownban, egy igen lepusztult és siralmas környezetben, Seabrook elővárosában. Egy napon azonban végre a zombiknak is engedélyezik, hogy beiratkozhassanak a Seabrook Középiskolába és egyéb oktatási intézményekbe. Ekkor találkozik történetünk két főszereplője: a sármos és karizmatikus zombi Zed, és a buzgó gólyalány, Addison.

disney_zombik.jpg

Míg Zed álma, hogy tagja legyen a suli focicsapatának, addig Addison a kezét törné, hogy a suli pompom csapatának pompom lányaként, üdvrivalgással buzdítsa a fiúkat a meccsek alatt. A filmből az is kiderül, hogy a zombik és a pompom lányok nem is különböznek annyira egymástól, mint azt először gondolnánk.

Vajon sikerül Addisonnak beilleszkednie a zombi közösségbe? Ha kíváncsi vagy miként alakul a fiatalok következő féléve, akkor tapadj te is a Disney Csatorna képernyőjére szombaton 11:30-kor, vagy nézd meg az ismétlést vasárnap 07:30-kor, és győződj meg róla te magad!

Zombik premier
május 26. szombat 11:30
Disney Channel

emTV.hu // Merlin Communications

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5813998284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása