Ma este startol az A38 Hajó fedélzetén a Paramount Nyári Mozi

2018. június 04. 12:20 - emTV.hu

Ma este kilenctől a Megjött Apuci című amerikai vígjátékkal kezdi meg szeptember elejéig tartó vetítéssorozatát a Paramount Channel. A mozis csatorna Mark Wahlberg és Will Farrel vígjátékával az A38 Hajó fedélzetén várja a kikapcsolódni vágyókat!

paramount_mozi2017.jpg

A galamblelkű rádiós nagyfőnök, Brad (Will Ferrell) minden vágya, hogy a legjobb nevelőapja legyen új felesége, Sarah (Linda Cardellini) két gyermekének. Az idilli családi élet azonban fenekestül felfordul, amikor a semmiből felbukkan Dusty (Mark Wahlberg), a srácok vér szerinti apja. A fickó motoros vagány, titkos ügynök, hiperszexi, a legmenőbb pasi a földön, aki mindenkit levesz a lábáról. A két apa őrült versengésbe kezd a lurkók kegyeiért. Sean Anders 2015-ben készült eszeveszett komédiája felhőtlen szórakozást ígér minden korosztálynak.

A vetítés ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

További vetítési időpontok itt!

Paramount Nyári Mozi
június 4-től szeptember 3-ig
A38 Hajó

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8714022520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása