Két új digitális csatornát indít az RTL Magyarország

2018. június 15. 14:00 - emTV.hu

A telenovella és humor tematikájú tartalmakat kínáló csatornák 2018 augusztusától érhetőek el az RTL Most! platformon. Emellett közel háromszáz órányi filmes tartalom is érkezik a nyári időszakra a 2018 februárjában megújult platformra.

Egy időszakos pop-up csatorna keretében június 15-től közel háromszáz órányi filmes tartalommal bővül ki. Az időzítés nem véletlen: a filmes pop-up csatorna a labdarúgó vb ideje alatt elsősorban azokat szeretné megszólítani, akik nem világbajnokság lázában égnek.

A Film+ menüpont alatt exkluzív, csak az online platformon látható filmek mellett a Film+ nézőinek kedvencei közül is válogathatnak az oldal látogatói. Olyan szuperfilmek nézhetőek meg ingyen a nyár folyamán, mint a Red 2., Jack és Jill, Kontroll, A király beszéde, vagy éppen a Sharknado. De Bud Spencer és Terence Hill rajongói is örülhetnek, ugyanis a kínálatot színesíti egy tíz címből álló csomag a két legendás pofonosztó legjobb filmjeiből.

Emellett a nyár folyamán tovább bővül a portfólió is: augusztus elsejétől a telenovella-rajongók számára a SzeressMost, míg a humoros tartalmak kedvelőinek a NevessMost digitális csatornák biztosítanak majd garantált szórakozást az RTL Most! felületén.

emTV.hu // RTL Magyarország

komment
Címkék: RTL RTL Most!

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1614048360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása