Visszatér Bereznay Tamással a Hentesek

2018. június 15. 10:05 - emTV.hu

Hétfőtől új évaddal jelentkezik a Hentesek Bereznay Tamással. A LiChi TV húsimádó gasztromagazinjának házigazdája ezúttal is az ország legjobb henteseit látja vendégül, hogy ízletes húsételeket készítsenek, és praktikus tanácsokkal lássák el a nézőket. Június 21-től országos televíziópremierrel jelentkezik a TV2 Csoport gasztro csatornája, jön az amatőr és profi szakácsok harcával a Séfpárbaj, de nyári tematikus hétvége is várja a főzés szerelmeseit.

lichi_hentesek_s2.jpg

Második évadával tér vissza a LiChi TV képernyőjére a Hentesek című műsor. Bereznay Tamás séf ezúttal is az ország legjobb henteseit hívja vendégségbe, hogy a húsimádók újabb és újabb praktikákat és recepteket leshessenek el a szakma legjobbjaitól.

"Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a nézőktől és szakmai körökből is, így külön öröm, hogy visszatér a Hentesek. Azt hiszem, hogy a hús, mint alapanyag, annyi lehetőséget rejt magában, hogy sosem válik unalmassá egy ilyen húsimádó műsor, mindig van mit tanulni, még nekem is. Ezúttal is kiváló szakembereket hívtam vendégségbe, és egy-egy laza beszélgetés közben finomabbnál finomabb fogások készülnek. Szerintem egy jó hentes már fél siker egy nagyszerű fogáshoz, hiszen rengeteg múlik a jó alapanyagon, arról nem is beszélve, hogy náluk jobban senki nem tudja, hogyan kell bánni a húsokkal. Ezúttal is érdemes lesz minket nézni!”

– árulta el Bereznay Tamás, akinek műsora június 18-tól hétköznap este nyolc órától jelentkezik.

Aki pedig a finom húsételek mellett egy kis versengésre vágyna, annak sem kell elkapcsolnia a LiChi TV-ről, hiszen június 21-től minden hétköznap 18:20-tól jön a Séfpárbaj. A csatorna legújabb országos tévépremierjében amatőr és profi szakácsok mérik össze tudásukat. A Séfpárbaj három tagú zsűrije estéről estére arról dönt, hogy az adott feladatot az otthoni főzésben rutint szerzett lelkes amatőrök, vagy a vérprofi séfek csapatának tagja oldja meg ügyesebben. Győzedelmeskedhetnek-e a házias, otthoni ízek a professzionális ételek felett? A LiChi TV legújabb sorozatából kiderül, ahogy az is, kinek sikerül a sorozat végére a legmagasabbra jutni a konyhai ranglistán.

A nyári ízek szerelmeseinek pedig tematikus hétvégével készül a TV2 Csoport gasztro csatornája. A Tudom mit főzöl idén nyáron programjában a befőzés, a grill ételek, a piknik hangulat, a nyári sütemények és frissítő ízek kapják a főszerepet. Június 30-án és július 1-jén a jól ismert, népszerű műsorok nyári epizódjai kerülnek képernyőre. Jön a Kertből az asztalra, a Süti 1x1, a Nigella falatozója, a Jamie lefőzi a nyarat, a Jamie halvacsorája, a Muffinháború és A pucér szakács.

emTV.hu // TV2

komment
Címkék: TV2 Premier LiChi TV

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9414048378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása