Függőségéről vallott a csinos magyar rádiós

2018. június 21. 13:00 - emTV.hu

Pordán Petra a hét nagy részében hajnalban kel, hiszen műsorvezető-társaival együtt minden hétköznap hat és tíz között együtt ébresztik a 103.9 Sláger FM hallgatóit. Azonban sem az ébredést, sem a nap további részét nem bírná energikusan, ha nem hódolhatna kávérajongásának.

slagerfm_pordanpetra.jpeg

Hajnalban kezdődnek Pordán Petra napjai, aki a Sláger Reggel műsorvezetőjeként minden hétköznap reggel hattól ébreszti a hallgatókat. A csinos műsorvezető mindig energikus, kirobbanó formában van. Mindezt azonban nem a bőséges mennyiségű alvásnak köszönheti.

"Nem vagyok egy nagy alvó-lustálkodó típus. Évek óta napi négy-öt órát alszom, hajnalban kelek, dolgozom, igyekszem minél többet sportolni. Pörgős életet élek"

– mondta Petra, aki el sem tudja képzelni a napjait kávé nélkül.

"Hajnalban mikor felkelek szinte az az első, hogy bekapcsolom a kávéfőzőt és lefőzőm a kávét. Minden hétköznapom ezzel kezdődik fél ötkor. Utána iszom még egy kávét hét-nyolc óra magasságában. Illetve egy harmadikat délután. Nagyon szeretem a kávé ízét, mézzel és növényi tejjel fogyasztom, mivel az állati eredetű tejre kicsit érzékeny vagyok. Nem bírnék ki egy napot sem, kávé nélkül"

– mondta a műsorvezető, aki az elkövetkezendő napokban kicsit visszavesz a tempóból.

"Már pénteken elutazunk a férjemmel és a tengerpart felé vesszük az irányt. Kisebb fordulatszámra kapcsolunk, hiszen mindkettőnknek ez lesz a nyári szabadsága. Nagyon várjuk az egyhetes kikapcsolódást"

– mondta Pordán Petra.

emTV.hu // Spotlight Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7014062451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása