New York-ba repít új remixével az UFO

2018. június 21. 09:50 - emTV.hu

Ismét a csúcsokat ostromolja a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb popegyüttese, a mindig megújulni képes UFO. Az új felállásban nyomuló, Dr. Love, alias Varga Zsolti vezette formáció alaposan bedurrantotta a rakétákat az idei nyári szezonra. A szép emlékű Up! együttes one hit wonderét, a Nap című slágert remixelték újra, méghozzá nem is akárhogyan, igazi amerikai körítéssel.

ufo_klip.jpg

A kilencvenes évek egyik legismertebb pop együttese, az új felállásban nyomuló UFO együttes igazi meglepetéssel készült a rajongóinak: a bő húsz éve a slágerlistákat letaroló Up! one hit wonderét, a Nap című slágert remixelte újra. A Varga Zsolt vezette formáció egy pörgős klipet is forgatott a dalhoz, méghozzá nem is akárhol, az etyeki Korda Filmstúdióban, a Hellboy II. díszletei közt, egy New York-i utcarészletnél – nem csoda hát, hogy a közel négyperces, vágás nélküli videó egy igazi hollywoodi produkció feelingjét idézi.

A klip a Sláger TV Híradó csütörtöki adásában debütál, és pár kulisszatitkot első kézből tudhatunk meg Doktor Love-tól.

"Az Up! együttes nagyon fontos szerepet játszott az életemben, hiszen nagyon szerettem ezt a dalukat. Akasztottunk magunknak egy Amerikában élő producert, Myon-t, akivel készítettünk egy marha jó kis remixet. A klip egy komoly családi vállalkozás volt, hiszen a feleségem, mint stylist, az öccse, mint operatőr működött közre, a gyermekeim pedig táncolnak benne"

– árulta el az énekes.

Sláger TV Híradó
június 21. csütörtök 17:00
Sláger TV

emTV.hu // Good PR Solution

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr414062073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása