Gyermeknapi különkiadással jelentkezik ma a Fókusz Plusz

2018. május 26. 10:00 - emTV

Immár hagyomány, hogy gyermeknap hétvégéjén a Fókusz Plusz a Bátor Táborra figyel, amelynek munkatársai és önkéntesei másfél évtizede élményt, erőt, hitet adnak a daganatos és krónikus betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak.

Tovább
komment

A gyermekek javára gyűjt a 103.9 Sláger FM

2018. május 25. 10:45 - emTV

Hatalmas érdeklődés övezte az Ökumenikus Segélyszervezet gyermeknapi rendezvényét, melyen rászoruló gyermekek vehettek részt különféle programokon, közismert személyiségek vezetésével. Az eseményen közreműködtek a rádió műsorvezetői is, hiszen a 103.9 Sláger FM is csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet kezdeményezéséhez, melyben a Gyermekek hete eseménysorozat keretén belül egész pénteken adománygyűjtő napot tart a rádió.

slagerfm_1353.jpeg

Tovább
komment

Minden titkot elmondott lázadó kamaszkoráról a Hoolingans gitárosa

2018. május 24. 20:00 - emTV

Tóth Tibi, a Hooligans együttes zeneszerzője és gitárosa szinte sosem beszél a magánéletéről, most azonban a ritka kivételek szemtanúi lehetnek a tévénézők. A Sláger TV-n futó Bencze házhoz megy című műsorának következő vendéglátója többek között a kamaszkori lázadásairól, az édesapjával vívott komoly harcairól, valamint szakmáról és karrierről is megindító őszinteséggel vall.

slagertv_benczehazhozmegy_tothtibi1.jpg

A Hooligans együttes tagjai a színpadon kívül kerülik a reflektorfényt, nem csoda hát, hogy az együttes oszlopos tagja, Tóth Tibi is alig-alig szerepel a médiában, illetve enged bepillantást a magánéletébe. Most azonban Bencze Attila és stábja kedvéért egy picit kitárja a Sláger TV nézői előtt a privátszférája ajtaját. Egy egész napját követhetjük végig, amely során a valaha nagy vagányként hírhedtté vált rockzenész egy másik, kevésbé ismert oldalát is megismerhetjük.

slagertv_benczehazhozmegy_tothtibi2.jpg

Tibi már nyolcévesen arról álmodozott, hogy egy szép napon profi rockzenész lesz. Az egyik Beatles film hatására elhatározta, hogy színpadra áll, kerüljön bármibe is. Mint azt most hol nevetve, hol komoly érzelmekkel arcán elmesélte, az édesapja kezdetben komolyan ellenezte a terveit, amely finoman szólva igencsak megmérgezte a kapcsolatukat. Tibi igazi lázadó volt, és ahogy a zene egyre nagyobb szerepet kezdett játszani életében, úgy romlott például a tanulmányi eredménye, ami miatt rengeteg konfliktusa volt a szüleivel. Mert mint azt szintén megtudhatjuk tőle, a Hooligans tagjai gyermekkoruk óta együtt zenélnek, és anno gyakran inkább a garázsban próbáltak ahelyett, hogy az iskolával foglalkoztak volna. Szerencsére azonban sikerült kompromisszumot kötnie az édesapjával.

slagertv_benczehazhozmegy_tothtibi3.jpg

A zenészről kevesen tudják, hogy mennyire szentimentális, érzékeny lelkű, és roppant családcentrikus is. Bár még a színpad a legnagyobb szerelem az életében, egyszer majd szeretne családot, vágyik arra, hogy apa lehessen. Szerinte a zenészélet teljesen összeegyeztethető a családalapítással, de azért jobban szeretné, ha gyermeke nem feltétlenül követné őt a zenei pályán...

slagertv_benczehazhozmegy_tothtibi4.jpg

Hogy miért szánna inkább más jövőt Tóth Tibi leendő gyermekének? Hogyan születik egy Hooligans dal, és mi Tibi eredeti foglalkozása? Hogy áll a káros szenvedélyekkel és mennyire mozog otthonosan a konyhában? Minden kiderül a Bencze házhoz megy legújabb, hétfő esti adásából!

Bencze házhoz megy
május 28. hétfő 19:55
Sláger TV

emTV.hu // Good PR Solution

komment

Indul a Büntető, hogy ne unatkozz a foci vb szüneteiben sem

2018. május 24. 18:00 - emTV

Unod a végeláthatatlannak tűnő stúdióbeszélgetéseket, vagy eleged van már a reklámokból? A Viasat6 kiváló megoldást kíván nyújtani erre, ugyanis június 14-én, a labdarúgó-világbajnokság kezdetével egy időben debütál a korábban nagy népszerűségnek örvendő, a Sony Pictures Television Networks és az Antenna Hungária koprodukciójában készülő saját gyártású műsora, a Büntető, amelyben a vb-n szereplő nemzetek színeiben sportos lányokból álló ötfős csapatok büntetőrúgásokkal mérik össze tudásukat. A lányok mellett a garantált szórakozásról Horti Gábor műsorvezető és kommentátor gondoskodik majd. A mérkőzések a Viasat6-on, illetve a mindiGO Sport online alkalmazásban is követhetők lesznek.

viasat6_bunteto_cover.jpg

Tovább
komment

Megdöbbentő felfedezés: a Titanicot valójában a Dunán forgatták!

2018. május 24. 16:00 - emTV

Filmes titkok és egyéb érdekességek Litkai Gergely és Felméri Péter Budapest-estjében

A Parlamentben perlekedő hungaroszauruszok, autópályák alapján fővárost választó Árpád vezér és részeg alattvalókról elnevezett Erzsébetváros: a tősgyökeres budapesti Litkai Gergely és az annyira vidéki, hogy már külföldi Felméri Péter székesfővárosunkban tart igencsak alternatív idegenvezetést a Comedy Club legújabb epizódjában. Magyar Disney-kastélyok, kilencedik kerületi patkányirtó bogyók és korhatáros Freddie Mercury-mozaikok péntek este a Comedy Centralon.

comedyclub_felmeri_litkai_budapest.JPG

Tovább
komment

Zombik – új film a Disney Csatorna képernyőjén

2018. május 24. 14:00 - emTV

Ötven évvel az apokalipszis után, a zombik nem jelentenek több fenyegetést, azonban kénytelenek saját közösségükben élni az elszigetelt Zombietownban, egy igen lepusztult és siralmas környezetben, Seabrook elővárosában. Egy napon azonban végre a zombiknak is engedélyezik, hogy beiratkozhassanak a Seabrook Középiskolába és egyéb oktatási intézményekbe. Ekkor találkozik történetünk két főszereplője: a sármos és karizmatikus zombi Zed, és a buzgó gólyalány, Addison.

disney_zombik.jpg

Tovább
komment

Új műsorvezetőkkel tér vissza a Ninja Warrior Hungary

2018. május 24. 12:00 - emTV

Hamarosan újabb harcosok születnek, a Ninja Warrior Hungary 2018-ban visszatér és kiderül, avathatunk-e magyar ninját. A TV2 szuperprodukciójának műsorvezető-csapata megújul, Tilla mellett Kasza Tibi áll majd a kamerák elé, a pálya szélén pedig Stohl Luca kérdezi majd a versenyzőket és családtagjaikat.A Ninja Warrior Hungary stábjához ráadásul most bárki csatlakozhat, akinek mindene a videózás, hiszen a műsor keresi vloggerét.

tv2_ninjawarriorhungary18_musvez.jpg

Tovább
komment

Weisz Fanni: "Amikor megtanult jelelni, akkor tudtam, hogy ő lesz az igazi!"

2018. május 24. 10:00 - emTV

Dallos Bogi 7kornálam! című újgenerációs talkshowjának friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége a szépséges modell, Weisz Fanni és párja volt, akik elmesélték, hogy, hogyan ismerkedtek meg, illetve mik a jövőbeli terveik. Egy játéknak köszönhetően, az adásból az is kiderül, hogy mennyire ismerik egymást.

7kornalam_weiszfanni.jpg

Tovább
komment

Elsősegélyt tanít a Nickelodeon és a Magyar Vöröskereszt

2018. május 23. 15:05 - emTV

Magyarországon május utolsó vasárnapja a gyermekeké, ennek apropóján a Nickelodeon és a Magyar Vöröskereszt − egy hosszútávú együttműködés első állomásaként − közösen vesz részt a kétnapos Városligeti Nemzetközi Gyermekmentő Gyermeknapon. Május 27-én, vasárnap a szórakoztató programok mellett a lurkók A mancs őrjárat szereplőinek segítségével az elsősegélynyújtás alapjait is elsajátíthatják a Magyar Vöröskereszt standjánál. Sőt, személyesen találkozhatnak a sorozat hős tűzoltó kutyájával, Marshallal is.

nickelodeon_gyereknap18.jpg

Tovább
komment

Elkezdődött a MasterChef VIP forgatása

2018. május 20. 13:30 - emTV

Elkezdődött a TV2 legújabb főzőshowjának, a MasterChef VIP-nak a forgatása. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készülő produkcióban két mindenre elszánt séf figyeli és bírálja majd a hírességek konyhai teljesítményét: Nyíri Szása, aki évtizedek óta a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakja és Mizsei János, akit séftitánként emlegetnek, mindössze huszonkét éves volt, amikor elnyerte az Év fiatal séftehetsége címet.

tv2_masterchefvip_nyiriszasa_ordognora_mizseijanos.jpg

Tovább
komment

Hétfőn indul a nagy The Walking Dead-maraton az RTL Spike-on

2018. május 19. 18:00 - emTV

Hatalmas dobással készül a nyári szezonra az RTL Spike: hétfőn indul a The Walking Dead-maraton! A csatornán ugyanis az elkövetkező hetekben látható lesz minden idők egyik legsikeresebb tévés szériájának eddigi összes évadja. Ősszel pedig az amerikai premierrel egy időben érkezik a Spike-ra a produkció legújabb, kilencedik évfolyama, természetesen magyar szinkronnal.

the_walking_dead_1.jpg

Tovább
komment