Előzetesek érkeztek A mi kis falunk második évadához

2018. január 22. 12:20 - emTV

Pajkaszeg lakóinak mulatságos története ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért. A polgármester még mindig a zavarosban halászik, miközben Erika egyre erélyesebben próbálja elérni, hogy Gyuri végre feleségül vegye. Stoki továbbra is nagy erőkkel őrzi a törékeny rendet, a falu papja pedig komoly dilemmával küzd: Pajkaszegen teremtse meg egyháza működésének feltételeit, vagy máshol próbáljon szerencsét. A mi kis falunk február 3-án visszatér a sorozat, melyből most két előzetest is mutatunk!

Tovább
komment

Országos tévépremierek februárban is a Sony csatornákon

2018. január 19. 13:35 - emTV

Minden eddiginél több országos premiert tűz műsorára a Sony Max februárban! Indul a Királyság! Liz Hurley főszereplésével, érkezik az USA egyik legkedveltebb drámasorozatának, a Rólunk szól második évada, valamint vadonatúj epizódokkal jelentkezik a francia detektív, Candice Renoir is. Az AXN-re évadpremierként jön Az indíték és a Hawaii Five-O negyedik évada és országos premierként folytatódik a Skorpió – Agymenők akcióban harmadik szezonja. A Sony Movie Channelön olyan sztárokkal találkozhatunk, mint Christian Bale vagy Milla Jovovich.

Tovább
komment

Új részekkel folytatódik a Rejtjelek a COOL-on

2018. január 19. 13:25 - emTV

A huszonkét epizódból álló harmadik évad tizennyolc hónappal az előző szezon befejezése után játszódik. A csapat szétszéledt: Weller Jane után kutat. Zapata a CIA-nál, Patterson a Szilícium-völgyben programozóként, egyedül Reade maradt az FBI kötelékében. Egy váratlan felfedezés azonban ismét összehozza a csapatot, akik egy új és minden eddiginél veszélyesebb ellenféllel találják szembe magukat. És ha ez nem lenne elég, az eddigi barátok múltjából olyan titkok derülnek ki, amik alapjaiban veszélyeztetik az eddig jól működő csapatot.

Tovább
komment

Emílióval és Bangó Margittal készít realityt a Sláger TV

2018. január 19. 12:35 - emTV

Január 29-én startol a Drága családom, az Emilio Família. A Sláger TV saját gyártású zenés realityjét hétköznap esténként követhetik nyomon a néző. Amellett, hogy betekinthetnek Emilióék mindennapjaiba, a sorozat állandó főszereplője Bangó Margit is. A műsor készítői igazán őszinte, sokszor hangos vitáktól sem mentes szórakozást ígérnek.

emilio_familia_1.jpg

Tovább
komment

Vallások világnapja tematikus nap a DoQ műsorán

2018. január 18. 16:05 - emTV

Január harmadik vasárnapján ünnepeljük a vallások világnapját, amely megfelelő apropó ahhoz, hogy újra átgondoljuk mindazt, amit eddig a vallásokról vagy a vallások az életről, halálról vagy emberi létről szóló tanításairól hallottunk. A zsidó hitvallás, az iszlám és a kereszténység sok mindenben különböznek, mégis közös gyökerekkel rendelkeznek és már több mint ezerháromszáz éve formálják egymást. A világnap alkalmából vasárnap a DoQ nézői tematikus nap keretében ismerkedhetnek meg a Vatikán féltve őrzött titkaival, József példaértékű életével, ellátogathatnak a három nagy világvallás központjába, Jeruzsálembe, valamint betekintést nyerhetnek az édenkert misztikus történetébe. Az alábbiakban bemutatunk három vallási motívumot, amelyek a nyugati hitrendszerek visszatérő elemei.

doq_titkos_bejarat_vatikan1.jpg

Tovább
komment
Címkék: DoQ

Félszáz epizód után is oltári nézettséggel fut az Oltári Csajok

2018. január 17. 14:15 - emTV

Félidőhöz érkezett az RTL II közönségkedvenc napi sorozata, az Oltári Csajok! A nem rég az ötvenedik adását ünneplő, teljes egészében itthoni fejlesztésű és gyártású telenovella az indulását követően hamar megtalálta közönségét, amit a nézettségi adatok is alátámasztanak. A boldogságot, sikert és nem utolsó sorban szerelmet kereső Erdész nővérek története a fő kereskedelmi célcsoportban a sorozat indulás óta kiemelkedő, átlagosan 4,8%-os közönségaránnyal fut.

Tovább
komment

Visszatér a szexi élőhalott az RTL Spike-ra!

2018. január 16. 19:40 - emTV

Péntektől új részekkel folytatódik az iZombie

Több kérdést is nyitva hagyott az iZombie első évadjának fináléja, de van egy jó hírünk a sorozat rajongói számára: nem kell sokat várniuk az izgalmas folytatásra! Az RTL Spike ugyanis már január 19-én, pénteken este műsorra tűzi Liv, a hullaházi rezidens újabb, nem kevés abszurd humorral megspékelt kalandjait. Ráadásul a platinaszőke hősnőnek a korábbiaknál még nagyobb akadályokat kell leküzdenie, és meg kell birkóznia mindazzal, amit magára zúdított.

Tovább
komment

Ma este indul a Marvel’s Runaways

2018. január 16. 09:55 - emTV

Ma este kilenc órától a Marvel univerzum szerelmesei sem maradnak program nélkül, hiszen országos tévépremierként indul a Marvel’s Runaways, amelyben a Marvel legújabb hősei lendülnek akcióba. Vannak olyan időszakok, amikor minden tinédzser azt gondolja, hogy az ő szülei gonoszak. A sorozatból kiderül, hogy ez esetben így van-e.

marvels_runaways_3.jpg

Tovább
komment

Az RTL rákapcsol: februárban érkezik A mi kis falunk második évada

2018. január 15. 12:45 - emTV

Pajkaszeg lakóinak mulatságos története ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért. A polgármester (Csuja Imre) még mindig a zavarosban halászik, miközben Erika (Lovas Rozi) egyre erélyesebben próbálja elérni, hogy Gyuri (Lengyel Tamás) végre feleségül vegye. Stoki (Szabó Győző) továbbra is nagy erőkkel őrzi a törékeny rendet, a falu papja (Schmied Zoltán) pedig komoly dilemmával küzd: Pajkaszegen teremtse meg egyháza működésének feltételeit, vagy máshol próbáljon szerencsét. A mi kis falunk első évadának fergeteges sikere után nem volt kérdés, hogy az RTL Klubra 2018-ban is visszatér a sorozat.

amikisfalunk_s2.jpg

Tovább
komment

Golden Globe titkok a Hello Hollywood évadnyitó adásában

2018. január 13. 09:55 - emTV

Új időpontban folytatódik a TV2 filmes magazinműsora, a Hello Hollywood. Návai Anikó ebben az évadban is ellátogat a világ legnagyobb filmfesztiváljaira, a legújabb mozipremierekre és interjúkat készít a filmvilág állócsillagaival, napjaink sztárjaival és a feltörekvő fiatalokkal. Az elkészült interjúkat minden vasárnap délután láthatják a TV2 nézői. A január 14-i évadnyitó epizód teljes egészében a Golden Globe díjátadóval foglalkozik majd. Návai egy gyönyörű, aranyszínű ruhával készült az eseményre, ám ezt az utolsó pillanatban feketére cserélte.

aniko_gg.jpg

Tovább
komment