A legkeményebb túlélők is könnyekig hatódnak a mai Survivorben

2017. szeptember 22. 16:05 - emTV

A védettségi játék után Iliász győzelme beindította a taktikázást. Felismerték, hogy Barbi kiválóan keveri a kártyákat, és egyedül hiúságán keresztül lehet hatni rá. A feszültséget a Szandi és Adri által szervezett röplabda meccs oldotta kicsit, ahol a győztes csapat jutalma egy életre szóló élmény: egy őslakos, Fülöp-szigeteki család látja őket vendégül vacsorára.

geri_anita_csok_unneples.jpg

Tovább
komment

Eladják a lelküket a lányok egy mogyorókrémért

2017. szeptember 21. 13:15 - emTV

A Mandirigma első zsákmányszerzésén a győzelem Szandié lett. Nyereményét, a kényelmes, két személyes matracot rafináltan használta fel, mindennap mással osztja meg ágyát. Gergő és Anita is együtt aludhat végre, a szerelmesek újra egymásra találtak a Holtak szigetén, nekik nincs szükségük matracra a boldogsághoz.

survivor2.jpg

Tovább
komment

A dühös exkommandós táborrombolással fenyegetőzik

2017. szeptember 20. 17:15 - emTV

A törzsi tanácson jól látszott, hogy két táborra szakadt a Mandirigma. Azokra, akik szerint az erőseknek kell nyerniük és azokra, akik tudják, hogy a Survivor nem pusztán a fizikai erőről szól, hanem szociális játék. Végül az utóbbiak győzedelmeskedtek, taktikájuk célravezető volt és a szavazás végén a magát erősnek tartó Gergőnek kellett távoznia. A két tábor közötti küzdelem folytatódik, Feri erőre és elnyomásra építő stratégiája azonban összeomlott.

zsakmanyszerzes_nevek.jpg

Tovább
komment

Pénteken új részekkel folytatódik a Tömény történelem

2017. szeptember 20. 16:05 - emTV

Rosszul időzített március 15-e, tálcahiányból karriert építő Kinizsi Pál – zseniális sztorikkal, Badár Sándor és Papp Szabi spicces meséivel indítja új szezonját a Tömény történelem! A Comedy Central saját gyártású produkciójának új részei péntektől láthatók a humorcsatornán. Ott voltunk a szerdai sajtóvetítésen, csütörtök este az emTV.hu-n részletesen is megírjuk véleményünket a második évadról, ám addig jöjjön az előzetes, egy csomó fotó és egy werkfilm, és hogy mire számíthatunk ha most pénteken este a Comedy Centralt választjuk!

papp_rasko_ganxsta_tomeny_tortenelem.jpg

Tovább
komment

Pordán Petra Abaházi Csabával tér vissza a képernyőre

2017. szeptember 19. 15:30 - emTV

A tavalyi szezon sikere után visszatér a Zeneposta a Sláger TV-re, ahol a műsor házigazdája ismét Pordán Petra lesz. A népszerű kívánságműsorba Petra mellé, azonban most szerdától egy új partner is érkezik, Abaházi Csaba személyében. Így mostantól kedvenc slágereinket és a legaktuálisabb napi témákat, tipikus női-férfi interakciók és apró csipkelődések is egészen biztosan fűszerezik majd.

pordan_petra_abahazi_csaba_zeneposta.jpg

Tovább
komment

"Ez azért a Holtak szigete, mert még egy-két nap és egymást is megöljük

2017. szeptember 19. 13:15 - emTV

Az újonnan alakult Mandirigma, vagyis harcos törzs a jutalomvacsora után nekilátott új szigetük felfedezéséhez. A hangulat jó volt, de tudták, hogy a nyugalom nem tarthat sokáig. Az egyéni játék kezdetével a régi szövetségek, barátságok megszűnnek. A játék teljesen új formát ölt, amihez a játékosoknak alkalmazkodniuk kell, ha bent akarnak maradni.

mandirigma.jpg

Tovább
komment

A Disney több mint három évig dolgozott az Aranyhaj- sorozaton

2017. szeptember 19. 11:05 - emTV

Ki ne ismerné Aranyhajat, a bájos és bátor Disney-hercegnőt? Most újabb történeteit ismerheti meg a nagyközönség egy fülbemászó dalokkal teli animációs sorozat formájában. Az Aranyhaj: A sorozat története az Aranyhaj és a nagy gubanc című népszerű film és az Aranyhaj – Örökkön örökké című rövidfilm eseményei között játszódik.

tangled_y1_keyart_002_l_lowres.jpg

Tovább
komment

Alvaro Soler a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban

2017. szeptember 19. 10:30 - emTV

Folytatódik a TV2 sikerműsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! A családi kvízshow október 2-től Ördög Nóra vezetésével, új játékokkal és meglepetés produkciókkal jelentkezik. Alvaro Soler, a népszerű Sofia című dal énekese a műsor meghívására Budapestre látogatott. Mint ismert: minden adás a fiatal spanyol énekes világslágerével kezdődik, amely a csatorna közleménye szerint igen népszerű a gyerekek körében is.

eva_7532.jpg

Tovább
komment

Mixelj, barnulj, fehérjézz Pumped Gabóval

2017. szeptember 18. 18:55 - emTV

Értékes nyeremények egy hónapon át az RTL Spike sorozatával

Szeretnél végre a fehérjekirállyal shakelni? Itt a vissza nem térő alkalom! Az RTL Spike jóvoltából most bárkinek lehetősége nyílik részt venni egy mixertanfolyamon, méghozzá magával a szobortestű Pumped Gabóval. Ehhez nem kell mást tenni, mint hétfőnként este tíztől figyelmesen nézni a Pumpedék – Bikiniszezon aktuális epizódjait, és egy, az adáshoz kapcsolódó kérdésre helyesen válaszolni. A nyereményjátékban résztvevők további értékes ajándékokkal is gazdagodhatnak.

pumpedek_csoportkep.jpg

Tovább
komment

"Hirtelen halál" a Survivorben

2017. szeptember 18. 11:30 - emTV

A Buwaya törzsi tanácsán Lilla mindenkit átvert és végül elérte célját, bosszút állt Anitán. Védettséget adó amulettjét Adrinak adta, így Lillának köszönhetően Anitának kellett távoznia. A meglepetések sora azonban nem ért véget itt, Anita ugyanis nem hazaindult, hanem a Holtak szigetére. A kieső játékosok mostantól ide kerülnek, párbajokat vívnak, és egyvalaki, a legerősebb visszajut a döntőbe.

anita_menedeket_keszit.jpg

Tovább
komment