Hétfőtől új műsorrenddel jelentkezik az RTL Klub

2018. február 18. 19:15 - emTV

Február 19-től új időpontban, 19:05-kor kezdődik az ország legnézettebb infotainment műsora, a Fókusz. Módosul A Fal kezdési időpontja is: a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett sorsfordító game show hétfőtől 19:35-től várja a nézőket. A változás miatt új időpontra kerül a Barátok közt, ami a jövőben 20:55-kor kezdődik majd. Az Éjjel-Nappal Budapest fiataljainak kalandjait hétköznaponként 21:35-től követhetik nyomon a rajongók.

Tovább
komment

Csonka András a családról, szerelemről és legnagyobb félelméről

2018. február 16. 10:30 - emTV

Énekes, színész és műsorvezető; az ország Picije. A Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorának hétfői vendéglátója Csonka András lesz. A színész budai otthonában mesél őszintén életéről, mindennapjairól, érzelmeiről, sőt, azt is megtudhatjuk, mit rejteget a hálószobájában. Ezt követően néhány izgalmas közös program következik, majd a nap végén a stáb a Játékszínbe is elkíséri Bandit.

csonka_andras_bencze_attila.jpg

Tovább
komment

Borzongás és rettegés tavasszal is a Viasat6-on

2018. február 14. 15:00 - emTV

Márciusban a borzongás és az akció veszi át az irányítást kedd és szerda esténként a Viasat6 műsorán. Az eddigi sikersorozatok mellett most olyan országos premierekkel gondoskodik a csatorna a kikapcsolódásról, mint az Amerikai Horror Story hetedik évada, az Amerikai Horror Story: Szekta és Az élőholtak kora első évada. Vámpírok, aktuálpolitika, fóbiák és gyilkosságok – az új sorozatokban az amerikai álom rémálommá válik.

Tovább
komment

Kéthetes Valentin-napot tart a Paramount Channel

2018. február 14. 13:00 - emTV

Idén kéthetes Valentin-napot tart a Paramount Channel! Az ország legnépszerűbb mozis csatornája mától a hónap végéig romantikus filmklasszikusokkal örvendezteti meg a nézőit. Többek között az Álom luxuskivitelben, a Fogjunk tolvajt!, vagy a Mezítláb a parkban című örökzöldeket is láthatjuk, eredeti magyar szinkronnal, és olyan színészlegendák, mint Audrey Hepburn, Grace Kelly, Jane Fonda, Cary Grant, vagy éppen Robert Redford előadásában.

Tovább
komment

Három új sikersorozat debütál az RTL Spike-on

2018. február 13. 20:00 - emTV

Közeleg a tél vége, a vérfagyasztó hangulat mégis fokozódik az RTL Spike-on! Ezúttal a horror-, a thriller-, és a kaland kedvelői örülhetnek, hiszen három, az említett kategóriákban sikeresnek mondható sorozat debütál a csatornán. Először láthatjuk a csatornán az Ash vs. Evil Dead, a Vikingek, valamint a Fargo izgalmas epizódjait. Utóbbit ráadásul egy éjszakai mozimaraton keretein belül, hiszen a teljes első évad összes részét egymásután levetítik!

ash_vs_evil_dead.jpg

Tovább
komment

Az Izaura TV műsorán tér vissza a Marimar

2018. február 13. 16:00 - emTV

Legyen szó retro kedvencekről, vagy éppen izgalmas újdonságokról, az Izaura TV kínálatában garantáltak a drámai fordulatok és a szenvedélyes pillanatok. Ezúttal egy régi közkedvelt sorozat, a Marimar dobogtatja meg újra a rajongók szívét. A kilencvenes évek ikonikus telenovellája február 28-án este kilenc órától színesíti majd hétköznap estéket.

thalia_7.jpg

Tovább
komment

Anti-Valentin napot tart az Oltári csajok színésznője

2018. február 13. 14:00 - emTV

A Valentin-nap a párok és a szerelemesek klasszikus ünnepe. A legtöbbünk ilyenkor igyekszik valami ajándékkal vagy apró figyelmességgel; egy csokor virággal, csokival, vagy éppen egy különleges vacsorával meglepni a másikat. De biztos, hogy mindezt csupán egyetlen naphoz kell kötni? A vélemények igencsak megoszlanak. Így van ezzel az Oltári csajok két színésze, Michl Juli és Dér Zsolt is, hiszen míg utóbbi kiemelt jelentőséget tulajdonít az ünnepnek, addig a sorozat Pirosát alakító színésznő ilyenkor inkább anti-Valentin-napot tart.

oltari_csajok_piros.jpg

Tovább
komment

Új főgonosszal veszik fel a harcot a Tini Nindzsa Teknőcök

2018. február 13. 12:00 - emTV

A Nickelodeon egyik legnépszerűbb sorozata, a Tini Nindzsa Teknőcök újabb, huszonhat részes tévésorozattal folytatódik. A várhatóan októbertől képernyőkre kerülő folytatásban a négy vakmerő teknősbéka ismét felveszi a harcot a gonosz erőkkel New York utcáin, és egy új, misztikus világot fedeznek fel, melynek létezését eddig nem is sejtették. A történetet egy új főgonosz felbukkanása teszi még színesebbé, a rosszfiú hangját pedig John Cena kölcsönzi, aki idén újra a házigazdája lesz az év egyik legnagyobb szabású díjkiosztó gálájának, a Kid’s Choice Awards-nak. A KCA-n idén is a legnagyobb sztárok gyűlnek össze március 23-án Los Angelesben, hogy nyakon öntsék őket a Nickelodeon speciális zöld trutyijával, a magyar csatorna március 28-ára tűzte műsorra a grandiózus díjátadót.

tininindzsateknocok.jpg

Tovább
komment

Tucatnyi jelöléssel döntős a Viacom a Promax idei európai díjversenyén

2018. február 13. 11:15 - emTV

A Viacom budapesti kreatív és marketing csapatának idén tizenhárom nevezése is bejutott a Promax európai kreatív díjversenyének döntőjére. A szakmai világszervezet a média marketing területén legrangosabbnak tartott díjakkal a kiemelkedő kreativitású promóciós kampányokat és televíziós szpotokat ismeri el. Március 13-án, a római díjátadó gálán derül ki, hogy az idén mely alkotásokat ítéli a legjobbaknak az iparági és kreatív vezetőkből álló zsűri.

Tovább
komment
Címkék: Viacom Promax