Függőségéről vallott a csinos magyar rádiós

2018. június 21. 13:00 - emTV

Pordán Petra a hét nagy részében hajnalban kel, hiszen műsorvezető-társaival együtt minden hétköznap hat és tíz között együtt ébresztik a 103.9 Sláger FM hallgatóit. Azonban sem az ébredést, sem a nap további részét nem bírná energikusan, ha nem hódolhatna kávérajongásának.

slagerfm_pordanpetra.jpeg

Tovább
komment

New York-ba repít új remixével az UFO

2018. június 21. 09:50 - emTV

Ismét a csúcsokat ostromolja a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb popegyüttese, a mindig megújulni képes UFO. Az új felállásban nyomuló, Dr. Love, alias Varga Zsolti vezette formáció alaposan bedurrantotta a rakétákat az idei nyári szezonra. A szép emlékű Up! együttes one hit wonderét, a Nap című slágert remixelték újra, méghozzá nem is akárhogyan, igazi amerikai körítéssel.

ufo_klip.jpg

Tovább
komment

Ma indul a Muzsika TV Extra új évada

2018. június 19. 18:00 - emTV

Mától vadonatúj részekkel jelentkezik a Muzsika TV saját gyártású műsora, a Muzsika TV Extra! A műsorba – amelynek házigazdája Csocsesz – a legnépszerűbb hazai pop és mulatós előadók hozzák el legnagyobb slágereiket hétről hétre. A fellépők között lesz Opitz Barbi, Patai Anna, az Exotic, de színpadra lép Sihell Ferry és Henna, Josh és Gáspár Győző is.

csocsesz.jpg

Tovább
komment

Szexre csábít Kormos Anett

2018. június 15. 16:00 - emTV

Egy igazi nagyágyúval, a magát nemes egyszerűséggel csak zughumoristának tituláló Kormos Anettel vonul nyári szünetre a Comedy Club. A népszerű stand-upos Megint csak most! című önálló estjében a tőle megszokott szabadszájúsággal mesél családi anekdotákat, a főszerepet azonban a pikáns témák, például az életkorral lankadó, vagy éppen túlbuzgó szexuális kedv, valamint a G-pont felkutatása kapják.

kormos_anett.JPG

Tovább
komment

Visszatér Bereznay Tamással a Hentesek

2018. június 15. 10:05 - emTV

Hétfőtől új évaddal jelentkezik a Hentesek Bereznay Tamással. A LiChi TV húsimádó gasztromagazinjának házigazdája ezúttal is az ország legjobb henteseit látja vendégül, hogy ízletes húsételeket készítsenek, és praktikus tanácsokkal lássák el a nézőket. Június 21-től országos televíziópremierrel jelentkezik a TV2 Csoport gasztro csatornája, jön az amatőr és profi szakácsok harcával a Séfpárbaj, de nyári tematikus hétvége is várja a főzés szerelmeseit.

lichi_hentesek_s2.jpg

Tovább
komment
Címkék: TV2 Premier LiChi TV

Egy zuhanyzás alatt született Emilio és Curtis közös slágere

2018. június 14. 12:00 - emTV

Összeállt a hazai könnyűzenei élet új furcsa párja! Bár Emilio és Curtis régóta jó haverok, ám a zenei ízlésüket tekintve meglehetősen olyanok, mint a tűz és a víz. Most viszont úgy döntöttek, hiába képviselnek két különböző stílust, közös slágerrel rukkolnak elő. Az Egy este ketten című dal központi témája természetesen a nők és a bulizás, de ez őket ismerve talán nem is meglepő. Ráadásul ahogy azt a Sláger TV Híradójának csütörtöki adásában elárulják: a dal egy zuhanyzás alatt született meg.

emilio_curtis.jpg

Tovább
komment

Elhunyt Paudits Béla

2018. június 14. 10:00 - emTV

Életének hatvankilencedik évében, szerdán elhunyt Paudits Béla, Jászai Mari-díjas színész – közölte Facebook-oldalán tegnap a Story magazin. A magazin közösségi oldalán olvasható bejegyzés szerint a hatvannyolc éves színészt múlt héten pénteken szállították kórházba miután otthonában agyvérzést kapott. Haláláról gondozója értesítette a lapot.

Tovább
komment

Őrült nyomozás az A38 Hajó fedélzetén

2018. június 11. 12:25 - emTV

Ma este kilenctől a Csupasz pisztoly című amerikai kult-vígjátékkal folytatja szeptember elejéig tartó vetítéssorozatát a Paramount Channel. A mozis csatorna Leslie Nielsen megunhatatlan vígjátékával, egy igazán különleges környezetben, az A38 Hajó fedélzetén várja azokat, akik nem féltik a rekeszizmaikat a masszív tornától!

paramount_nyari_mozi.jpg

Tovább
komment