Idén ősszel is megnyitnak a The Walking Dead Vérbutikok

2017. szeptember 15. 18:15 - emTV

Folytatódik a FOX és a Telekom véradó kampánya: immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a The Walking Dead véradás. Az egyre növekvő érdeklődésre tekintettel idén még több helyszínen találkozhatnak a sorozat rajongói Blood Store-okkal, melyek szeptember közepétől november közepéig nyílnak majd az ország különböző pontjain.

twd_blood_store.jpg

Több mint ötezer regisztráló, ezerkétszázhatvannyolc véradó, négyszáztizenöt liter vér – ezzel a kiemelkedő eredménnyel zárult a tavalyi The Walking Dead véradás. Az egyes helyszíneken a jelentkezők száma duplájára nőtt, és a résztvevők negyvennégy százaléka új véradó volt.

Láthatóan a The Walking Dead rajongók hajlandóak a vérüket is adni kedvenc sorozatukért, valamint a jó ügy érdekében. Elismerésre méltó, amit tesznek, hiszen egyetlen véradó akár három ember életét is megmentheti, így 2016-ban is több ezer beteg emberen segítettek a Blood Store-ok látogatói. A nagy sikerre való tekintettel a The Walking Dead véradás 2017-ben is folytatódik, és országszerte számos új helyszínen nyílnak Vérbutikok szeptember közepétől november közepéig.

Látva az eddigi eredményeket, a FOX és a Telekom ezúttal ambiciózus célt tűzött ki maga elé: idén szeretnének nyolczáz liter vért összegyűjteni a Blood Store-okban. Ha sikerül a kitűzött mennyiséget elérni, akkor további ötszázezer forint adománnyal támogatják majd a Magyar Vöröskereszt munkáját, amit a szervezet a véradó kamion fenntartására fordítana.

Az ország különböző pontjain nyíló Blood Store-ok berendezésükben a The Walking Dead sorozat hangulatát idézik, ahol a regisztrálók először egy "menetlevelet" kapnak, amelybe a különböző aktivitásoktól függően gyűjthetnek pontokat. A véradás mellett fotózkodhatnak és kvízjátékon is részt vehetnek az érdeklődők, ezekért mind pontokat kapnak, amiket végül The Walking Deades ajándékokra válthatnak. Érdemes tehát azoknak is ellátogatni a Blood Store-okba, akik valamilyen oknál fogva nem adhatnak vért, mert az egyéb aktivitásokért is kaphatnak ajándékot.

A véradáson való részvételhez szükséges a személyi igazolvány, a TAJ-szám és a lakcímkártya. A véradással kapcsolatos további információk elérhetőek a www.veradas.hu oldalon, vagy az ingyenesen letölthető Vöröskereszt-Véradás mobil applikáción.

A The Walking Dead véradás idén is a FOX és a Telekom szervezésében, a Magyar Vöröskereszt együttműködésével valósul meg. A sorozat legújabb évada október 23-tól hétfőnként látható a FOX műsorán.

A 2017-es Blood Store helyszínek:

szeptember 18-19. – Miskolc Pláza
szeptember 21-22. – Árkád Budapest
szeptember 28-29. – Fórum Debrecen
október 2-3. – Malom Központ, Kecskemét
október 5-6. – Köki Terminál, Budapest
október 9-10. – Pólus Center, Budapest
október 12-13. – Pécs Plaza
október 19-20. – Korzó Bevásárlóközpont, Nyíregyháza
október 24. – Pannon Egyetem, Veszprém
október 26-27. – Alba Plaza, Székesfehérvár
november 2-3. – Zala Plaza, Zalaegerszeg
november 6-7. – Agria Park, Eger
november 9-10. – Szeged Plaza

emTV.hu // FOX

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5212830736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.