"Ez azért a Holtak szigete, mert még egy-két nap és egymást is megöljük

2017. szeptember 19. 13:15 - emTV

Az újonnan alakult Mandirigma, vagyis harcos törzs a jutalomvacsora után nekilátott új szigetük felfedezéséhez. A hangulat jó volt, de tudták, hogy a nyugalom nem tarthat sokáig. Az egyéni játék kezdetével a régi szövetségek, barátságok megszűnnek. A játék teljesen új formát ölt, amihez a játékosoknak alkalmazkodniuk kell, ha bent akarnak maradni.

mandirigma.jpg

Anitának kellemetlen meglepetésben volt része, amikor társaságot kapott, nagy ellenfelei, Lilla és Nóri személyében. Egymásrautaltság ide vagy oda, a gyanakvás és a gyűlölet egy hajszálnyival sem csökkent, az újonnan érkezők egyből Anita torkának estek. Kaotikus állapotok uralkodnak a szigeten és a legalapvetőbb feladatok ellátása is heves vitába torkollik. Majd egy játékon dől el, melyik amazon lesz a holtak törzsfőnöke.

A Mandirigma az első reggelen máris csatába indul. Az egyéni harc védettségi játékkal kezdődik el, a nyertes pedig egy védettségi nyaklánccal lesz gazdagabb. Hogy ki lesz az, aki még a játékostársait is meglepi győzelmével? Ma este nekünk is le fog esni az állunk.

A törzs már csak nyolc fekhelyet épít, hiszen tudják, valaki ma is távozni fog… de most koránt sincs akkora egyetértés abban, kit tesznek lapátra. Két részre oszlik a társaság és soha nem látott taktikázás veszi kezdetét.

Az is kiderül, ki a fő cselszövő, valaki pedig kénytelen szembesülni vele, hogy egészen eddig kígyót dédelgetett.

A szavazás meglepő eredménnyel zárul. Ennek fényében mindenki számára világossá válik: nem az erő döntött, hanem inkább az intrikák, az ármánykodás és a taktikázás…

Az erősek azonban összeállnak, céljuk a fizikailag gyengébb játékostársaik kiejtése. Kimondják:

"Itt nem lesz taktikázás, csak harc!" Vajon sikerrel járnak? Vagy a szövetkezés meg tudja menteni a Survivor szabályait ügyesen felhasználó fizikailag gyengébb játékosokat?

Ki lesz a holtak szigetének törzsfőnöke? Ki a Mandirigma legnagyobb árulója? A Survivor mai részéből minden kiderül!

Survivor
hétköznap 18.55
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4912877910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.