Még nem késő, te is ott lehetsz a League of Legends döntőjében!

2017. október 26. 12:15 - emTV.hu

Még mindig itt az alkalom, hogy páros belépőjegyeket nyerj a League of Legends ROG Magyar Elit Bajnokság döntőjére! Október 29-én zárul az RTL Spike játéka, amelynek jóvoltából most neked is lehetőséged nyílik élőben látni a világ egyik legnépszerűbb esportjának legjobb magyar versenyzőit. Vasárnapig nézd a csatorna este kilenc órakor kezdődő műsorait, és válaszolj helyesen a képernyőn felbukkanó, League of Legends-hez kapcsolódó kérdésekre!

November 26-án végre kiderül, idén melyik a legjobb League of Legends csapat az országban. A döntőt megelőző bajnokságokat október 22-ig, minden vasárnap délután négytől online követhették a rajongók. November 5-én és 12-én jön a két elődöntő, a korábbiakhoz hasonlóan a LOLTV Twitch csatornáján élőben, délután öttől.

Részese lennél élőben a november 26-i League of Legends ROG Magyar Elit Bajnokság döntőjének is? Most még itt a lehetőség! Nézd október 29-én, vasárnap estig az RTL Spike este kilenckor kezdődő műsorait, és válaszolj a League of Legends-hez kapcsolódó heti kérdésekre mindennap az rtlspike.hu/mebjatek oldalon. A helyes válaszadók között két darab páros jegyet sorsolunk ki a döntőre, sőt egy ROG STRIX Wireless gamer fejhallgató is gazdára talál.

Kövesd a sorozatokat, és játssz az értékes nyereményekért október 29-ig az RTL Spike-on!

emTV.hu // Red Lemon Media // képünk illusztráció

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7713087192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása