Garantált szórakozás a Sony csatornáin az ünnepi készülődés alatt is

2017. november 17. 18:00 - emTV.hu

Érkezik Az Amazonas aranya és a Lángoló Chicago harmadik évada az AXN-re. Decemberben indul a Kennedy család és országos tévépremierként a Candice Renoir első szezonja a Sony Max-on, valamint folytatódik a csajos csatorna dedikált, saját gyártású műsora a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal vadonatúj, második évada. A Sony Movie Channelen pedig olyan világsztárok tündökölnek, mint Will Ferrell, Benedict Cumberbatch és a gyönyörű Cameron Diaz.

candice_renoir_3.jpg

Az AXN-en december 9-én debütál Az Amazonas aranya amerikai kalandsorozat első évada. A húsz éves francia földrajzkutató guyanai szakmai gyakorlata hamar veszélyes fordulatot vesz, amikor egy helyi aranyúr a szárnyai alá veszi. Évadpremierrel érkezik a Lángoló Chicago december 6-tól. A sorozat harmadik szériájában közvetlenül a második évad eseményeinél folytatódik a történet. A gázrobbanást az 51-es osztag minden tagja túléli ugyan, de megviseli a csapatot egy közeli barát halála, aki a helyszínen veszíti életét.

Országos tévépremierként vadonatúj részekkel folytatódik a Sony Max saját gyártású műsora, a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal második szezonja. Továbbra is különleges kihívások és váratlan csavarok várják a nézőket! Kövesd Márk stílustippjeit és meríts ihletet az ünnepi szettekhez.

A csajos tartalmak az ünnepi készülődés alatt is segítenek a kikapcsolódásban. December 10-től a Kennedy család drámai fordulatokban gazdag életútját ismerhetjük meg a Kennedy család első szezonjában, míg december 20-tól a nevetés és a francia humor garantált, Colombo francia, női megfelelőjének köszönhetően, akinek bűnügyi és magánéletei kalandjait követhetjük nyomon a Candice Renoir című sorozat első évadában, amely országos premierként érkezik a csatornára. Évadpremierekkel folytatódik a Szex és New York, sőt, az igazi rajongók december 30-31-én maratont tarthatnak a sorozat első évadából. Újdonságként érkezik a Született detektívek hetedik és egyben utolsó szezonja, ami minden eddiginél több izgalmat tartogat, valamint a Született szinglik harmadik évada is.

A Sony Movie Channel decemberben is több kasszasikerrel készül, érkezik például a Pancser police Will Ferrell-lel, a Charlie angyalai Cameron Diazzal, de itt lesz a sokak által régótra várt Sherlock különkiadás Benedict Cumberbatch főszereplésével, a Sherlock: A szörnyű menyasszony.

emTV.hu // Eurolex // címlapfotó: © Boxeur de Lune

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6213292407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása