Válótársak már kedd este is!

2018. január 12. 15:45 - emTV.hu

A Válótársak harmadik évadának epizódjai eddig csak csütörtök esténként voltak láthatóak az RTL Klubon. Mivel a TV2 erősen szorongatja a csatornát, változik a helyzet: ezentúl keddenként is követhetjük Bálint, Dávid és Joci kalandjait!

A három pasi úgy dönt, mégiscsak közösen folytatják életüket a kanlakban. Az összeköltözés után a gyengédségre éhes Dávid – önmagát is meglepve – közelebbi kapcsolatba kerül új titkárnőjével. Joci kénytelen hanyagolni a munkát, és még a rendőrséget is megjárja, hogy Szonja után eltakarítsa a szemetet. Bálint úgy érzi, fivére kisemmizte őt az atyai örökségből, ezért ráveszi két cimboráját, hogy hárman együtt vegyenek elégtételt Péteren.

Az új, harmadik rész tehát már január 16-án, kedden 21:40-től látható, a negyedik rész pedig csütörtökön érkezik, szintén ebben az időpontban.

Aki lemaradt volna az első két részről, ne szomorkodjon, itt az elsőt, itt pedig a második epizódot nézheti vissza!

Válótársak
kedd és csütörtök 21:40
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1913569387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása