Hollywood-i sztárok nyomdokaiba léphetnek a magyar gyerekek kedvencei

2018. március 05. 14:30 - emTV.hu

Idén először a magyar gyerekek is megválaszthatják kedvencüket a magyar Nickelodeon oldalán, és eldönthetik, kit öntsenek le az ikonikus zöld trutyival. Már csak három hét van hátra a Kids’ Choice Awards-ig, ahol a legnagyobb sztárok is nyakukba kapják a slime-ot. A csatorna most először óriási attrakcióra készül, és hazánkba is elhozza a KCA legnagyobb őrületét, a slime-ozást! Szavazni a nickelodeon.hu/szavazás felületen lehet március 5-től 11-ig, a szavazók között pedig öt darab Nickelodeon ajándékcsomagot sorsolnak ki.

kca18_magyar_jeloltek.JPG

Vajon kinek a nyakába zúdul majd a trutyizuhatag? Lássuk a hazai jelölteket!

Anett & Ancsa

Anett és Ancsa gameplay és paródia videókkal váltak népszerű YouTuberekké. A lányok nagyon izgulnak a trutyizás miatt.

"Hatalmas élmény lenne, ha minket érne a megtiszteltetés, és Magyarországon először mi lehetnénk leslime-ozva. Izgatottan várjuk a fejleményeket, és természetesen a nemzetközi Kids’ Choice Awards-ot is. Én Selena Gomeznek szurkolok, Anett pedig Andrew Lincolnnak. A kedvenc rajzfilm kategóriában két gyerekkori kedvencünket is jelölték: SpongyaBob Kockanadrágot és a Tini Nindzsa Teknőcöket, mindkettőnek egyaránt szurkolunk"

– mondta el Ancsa.

Csecse Attila

A képlet egyszerű, egy srác, egy kamera és jó adag kreativitás. Attila könyvajánló videókkal kezdte YouTuber pályafutását, csatornájának tartalma később lifestyle, humoros és vlog témákkal egészült ki. A legnépszerűbb tartalmai a vicces jelenetek, melyekbe sokszor bevonja a családját is.

IHaveNoIdeaHungary (Török Ábel)

Az IHaveNoIdeaHungary csatornával robbant be a köztudatba Török Ábel, humoros tartalmakat és komolyabb hangvételű vlogokat is találunk a csatornáján. Azért kezdett el videózni, mert mindig is érdekelte a filmezés világa. Ábel lelkesen fogadta a Nickelodeon jelölését, már kiskorában is nézte a Kids’ Choice Awards-ot, így eléggé izgul érte, hogy rá zúdulhasson a zöld trutyi!

Szabó Kristóf

Kristóf kiskorában is szeretett a középpontban lenni, az embereket szórakoztatni, és ez azóta sem változott. Csatornáján a legsikeresebben futó videók a vicces köntösbe bújtatott társadalomkritikái.

"Mindig is vágytam arra, hogy egyszer leöntsenek egy hatalmas adag slime-mal. Kiskoromban irigyeltem a külföldi sztárokat, hogy ekkora buliban vehetnek részt. Most lehet, hogy közéjük fogok tartozni én is, és a gyerekkori álmom válhat valóra? Bízom benne, hogy igen."

Te kit slime-oznál le? Szavazni a nickelodeon.hu/szavazas oldalon lehet, a nemzetközi KCA szavazás pedig a kca.nick.co.uk linken elérhető.

Kids’ Choice Awards magyarul
március 28. szerda 18:00
Nickelodeon

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4813717094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása