Vastag Csaba és Csepregi Éva is a mai Sláger TV Híradóban

2018. április 19. 09:00 - emTV.hu

A Sláger TV Híradó csütörtöki adásában a Skorpió és az egykori Metro és LGT zenekarok tagja, Frenreisz Károly mesél új szólódaláról, amelyet egy zenei pályázatra ír, Vastag Csaba pedig beszámol új koncertjének részleteiről. A műsor vendége lesz Csepregi Éva és Sasvári Sándor is, akik közös duettjükről beszélnek.

slagertv_hirado_frenreiszkaroly.jpg

Frenreisz Károlynak igencsak mozgalmasan telnek a mindennapjai. A tavaly Kossuth-díjjal kitüntetett művészt, nemrég még a Dal zsűritagjaként láthattuk a képernyőn, most pedig valami egyészen új dologgal rukkol elő, hosszú idő után ugyanis szólódalon dolgozik.

"Ha saját, vagy Skorpió dalról van szó, akkor mindig ugyanaz a stílus tér vissza. De volt már úgy, hogy filmzenét írtam, ahol mások voltak a követelmények és kicsit meg volt kötve a kezem.

Ez most egy szólódal, ami az én esetemben igen ritka, mert mindig is zenekari ember voltam, de a felvételek kapcsán itt is, mint sok más dologban a kollégáim segítségét fogom kérni"

– mesélte sejtelmesen Frenreisz Károly.

slagertv_hirado_vastagcsaba.jpg

Az eheti műsorban Vastag Csabával is találkozhatnak a nézők, aki szintén nagy dobásra készül. A népszerű énekest május 12-én a Budapest Kongresszusi Központban hallhatja a közönség élőben – szimfonikus zenekarral lép színpadra, a Neon turné keretein belül. Csaba már nagyon izgatott a koncert miatt, rengeteget dolgozott az utóbbi időben, hogy miden tökéletes legyen. S talán annak örül a legjobban, hogy hosszú idő után végre aludni is tud, ugyanis az elmúlt hónapokban a sok próba miatt két-három óra pihenéssel kellett beérnie. De természetesen már alig várja koncertet, és azt is megfogadta, innentől kezdve csakis élőben lép fel.

A Sláger TV Híradó vendégeinek sorát gyarapítja Bella Levente is, aki 2017-ben alakult zenekara, az Audioshake eddigi sikereiről és jövőbeni terveiről számol be. Továbbá láthatjuk Sasvári Sándort és Csepregi Évát is, akik közös duettjükről, a Kézenfogva élsz című dalról beszélnek.

Kíváncsi vagy, mit mesél Frenreisz Károly most készülő szólódaláról? Szeretnél többet megtudni arról, hogyan telnek Vastag Csaba mindennapjai? Megismernéd Csepregi Éva és Sanvári Sándor közös munkájának részleteit? Akkor:

Sláger TV Híradó
április 19. csütörtök 17:00
Sláger TV

emTV.hu // Good PR Solution

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr813848088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása