Újra a slágerlistákat ostromolja a Szomorú szamuráj

2018. május 16. 18:00 - emTV.hu

Kozsó karrierje szakmai válságban volt, ráadásul évekig komoly egészségügyi problémákkal is küzdött. De kijött a hullámvölgyből: újra makkegészséges, amelynek köszönhetően hihetetlen energiákkal ugrott ismét fejest a munkába. A Sláger TV Nekünk8 című műsorában nagy terveiről mesél Zoltán Erikának: rockos hangzásvilág, két vadonatúj nagylemez, na és természetesen ismét a slágerlisták meghódítása a cél!

slager_nekunk8_kozso.jpg

A rajongók legnagyobb örömére Kozsó pár hónapja bejelentette, hogy ismét összeáll az Ámokfutók: régi zenésztársával, Csontival kiegészülve élesztik fel a kilencvenes évek bandáját. Mint az a Sláger TV Nekünk8 című műsorának szerdai adásából kiderül, a betegségéből már felépült énekes valóban komolyan gondolja, hogy ismét a csúcsra repíti a bandát: hihetetlen vitalitással dolgozik nagy tervein. Zoltán Erikának többek között arról is beszél, hogy az Ámokfutók jubileumi, huszonötödik évfordulója alkalmából egy vadonatúj duplalemezen dolgoznak. A korongon közel negyven szám között épp úgy megtalálhatók lesznek a régi nagy klasszikusok átdolgozott változatai, mint ahogy a vadonatúj, eddig soha nem halott Ámokfutók dalok is. Kozsóék az adásban előadják egyik legújabb dalukat, a Big Love-ot is.

Emellett az is kiderül, Kozsó az Ámokfutók mellet a szólókarrierjét sem tette parkolópályára, ugyanis még idén egy önálló albummal is jelentkezik. Ezen a lemezen az énekes egy másik oldalát mutatja be, az eddig megszokott stílus mellet rock dallamok is felcsendülnek majd a lemezen.

Nekünk8
május 16. szerda 21:55
Sláger TV

emTV.hu // Good PR Solution

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8213954778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása