Weisz Fanni: "Amikor megtanult jelelni, akkor tudtam, hogy ő lesz az igazi!"

2018. május 24. 10:00 - emTV.hu

Dallos Bogi 7kornálam! című újgenerációs talkshowjának friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége a szépséges modell, Weisz Fanni és párja volt, akik elmesélték, hogy, hogyan ismerkedtek meg, illetve mik a jövőbeli terveik. Egy játéknak köszönhetően, az adásból az is kiderül, hogy mennyire ismerik egymást.

7kornalam_weiszfanni.jpg

Ezúttal a műsorvezetőnél rendhagyó módon egy pár vendégeskedik, mert Fannit elkísérte vőlegénye a kosárlabdázó Hajmásy Péter, aki ha kell, tolmácsol, ha kell, magán nevet, mert minden kínos pillanatot elmesél a botcsinálta udvarlásáról, vagy akár közelgő esküvőjük részletéről, de elmesélte megismerkedésük csöppet sem szokványos történetét is. A beszélgetésben szó lesz a társadalmi felelősségvállalásról, jótékonykodásról, valamint a pár jövőbeli terveiről, egy vicces játékból pedig kiderül, hogy mekkora az összhang a pár életében.

A 7kornálam! premier részeit megnézheted hétfőnként az m2 Petőfi TV-n, keddenként pedig a YouTube-on. Bogi vendége legközelebb Molnár Tomi, énekes, dalszerző lesz.

7kornálam! II premier-epizód
hétfő 21:05
m2 Petőfi TV

emTV.hu // Dallos Bogi

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3613998226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása