A milliós adománygyűjtés örömére megalakult a Sláger Kórus

2018. május 29. 20:00 - emTV

Nagy sikerrel zárult a 103.9 Sláger FM és az Ökumenikus Segélyszervezet közös adomány-gyűjtőakciója, melynek keretén belül a rádió munkatársai a hallgatókkal, több mint kétmillió forintot gyűjtöttek össze a rászoruló gyermekeknek. Mindezt Jáksó László kreatív igazgató köszönte meg, a műsorvezetők pedig egy rögtönzött kórussal ünnepelték a sikeres gyűjtést.

slagerfm_slagerkorus.jpg

Fontos szerepet kapott a Felhőtlen gyermekkor elnevezésű akcióban a 103.9 Sláger FM, amely egy egész napot szentelt a rászoruló gyermekek javára történő adománygyűjtésnek. Pordán Petra, Fehér Mariann, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor, Somogyi Zoltán, Viktorin Tamás és Habóczki Máté az Ökumenikus Segélyszervezet által szervezett gyereknapon is részt vettek, hogy a gyerekekkel való közös játékkal és némi ajándékkal mosolyt csalhassanak a legkisebbek arcára. Ezt követően került sor a rádióban az adománygyűjtő napra, melyen több mint kétmillió forintot gyűjtöttek össze a rádió munkatársai.

slagerfm_slagerkorus_celeb.jpg

"Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy Budapest és Pest megye piacvezető rádiójaként szerepet vállaljunk olyan akciókban, mint amilyen az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen megrendezett gyereknapi adománygyűjtés volt. Külön öröm számomra, hogy ilyen jelentős összeggel járulhattunk hozzá a nélkülöző gyermekek megsegítéséhez, ez is mutatja, hogy a hallgatóink is érzékenyek az ilyen témákra.

A jövőben több ehhez hasonló kampányt tervezünk, hiszen piacvezető rádióként rengeteg hallgatót tudunk elérni, akik, mint a példa mutatja, szívesen segítenek"

– mondta Jáksó László a 103.9 Sláger FM kreatív igazgatója. Az örömteli hír hallatán a rádió műsorvezetői egy rendkívüli produkcióval köszönték meg az adakozók támogatását. A Sláger Kórusban Somogyi Zoltán, Abaházi Csaba, Növényi Norbert, Bárdosi Sándor és Viktorin Tamás a Bon-Bon Érezd jól magad című slágerének feldolgozásával köszönte meg a hallgatók segítségét.

emTV.hu // Spotlight Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4914011220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.