Droggyanú miatt kapcsolták le az Irigy Hónaljmirigy tagját

2018. május 30. 12:45 - emTV.hu

Törött bordák, balhé a reptéren, verejtékben úszó tanítványok – ki gondolná, hogy különleges hobbijaik miatt milyen nem mindennapi szituációkba keverednek az Irigy Hónaljmirigy tagjai! Molnár Imi, Papp Feri és Sipos Tomi olyannyira komolyan veszik hobbijaikat, hogy bármire képesek a cél érdekében.

irigyhonaljmirigy_starwars.jpg

Semmit sem jelent, hogy valaki már kinőtt a tinédzser korból... Attól még ugyanúgy rajonghat valamiért, lehet rögeszmésen megszállottja olyasvalaminek, ami a másik ember szemében akár túlzásnak is tűnhet. A mirigyes fiúkra ez pedig hatványozottan igaz.

irigyhonaljmirigy_molnarimi_wakeboard.jpg

Molnár Imi néhány éve szeretett bele a wakeboardozásba, és azóta saját bevallása szerint is számos extrém kalandba keveredett újdonsült hobbijának köszönhetően.

"Hat-nyolc éve wakedoardozom, és az a vicc, hogy a csapatból Sipos Tomi és Varga Győző hatására kezdtem el, akik azóta persze már dobták az egészet. Puhányok mindketten!

Imádom ezt a sportot, elképesztő adrenalin löket. Az sem érdekel, ha időnként összetöröm magam, vagy ha a többiek heccelnek, hogy mit vagánykodok ötvem évesen. Tavaly volt egy bordatörésem, de előfordult már, hogy egyszerre négy bordámat zúztam szét. Mostanában a tantrummal próbálkozom, ilyenkor hátrafelé szaltózunk egy ugratóról kb. negyven kilométer per órás sebességgel, és három-öt méter magasan repülünk. Az ilyen kunsztokat általában a huszonöt-harmincévesek csinálják, de én nagyon élvezem. Ha pedig becsúszik egy-egy malőr, akkor sincs semmi baj, azért van a gyógymasszőr meg a sebész, hogy összerakjanak"

– mesélte viccelődve Imi.

irigyhonaljmirigy_pappferi_starwars.jpg

Papp Feri, a zenekar gitárosa Star Wars mániája miatt keveredett kellemetlen helyzetbe, és majdnem a rendőrséggel is meggyűlt a baja.

"Körülbelül tizenkét éves korom óta rajongok fanatikusan a Star Warsért, a kedvenceim Han Solo és Darth Vader. Amikor először vetítették az itthoni mozikban a filmet, egy barátommal órákig vártunk a beengedésre az egyik angyalföldi mozi előtt. Majd amikor megindult a tömeg, az első helyről az utolsóra keveredtem, és a pótszékről kellett végignéznem a filmet. Arról nem is beszélve, hogy napokba telt, míg elmúlt a negyvenötös bakancs lenyomata a hátamról, amiben valaki átgyalogolt rajtam.

De egyszer például, mikor egy ausztráliai fellépésről jöttünk haza a fiúkkal a reptéren kerültem óriási bajba. Kint vettem egy Darth Maul fejet, ami belül üreges volt, és abba tettem a kis Star Wars figurákat, amiket szintén kintről hoztam. Mikor átvilágították a bőröndömet azonnal kiállítottak a sorból, mert az apró, bezacskózott bábukról azt gondoltak, óriási drogszállítmányt próbálok átvinni a biztonságiakon. Nagyon kellemetlen volt"

– mondta el Feri, akinek az évek során a Star Wars őrülettel sikerült zenésztársait is megfertőznie. Olyannyira, hogy a huszonöt éves, jubileumi IHM koncerten a hazai Star Wars klubból is felléptek velük néhányan, és természetesen a srácok is beöltöztek a show kedvéért.

irigyhonaljmirigy_sipostomi_kettlebell.jpg

Sipos Tomi egy olyan hobbit talált magának, amit mára már hivatászszerűen űz. Talán kevesen tudják, de egy ideje a zenélés mellett kettlebell edzéseket tart heti két alkalommal.

"Három és fél éve kezdtem el a kettlebellt, és az edzőm unszolására két éve megcsináltam az instruktori vizsgát is. Megörököltem a csoportot ahova anno jártam, így már edzőként izzasztom az embereket. öt és negyvenöt kiló közötti vasgolyókkal edzünk, amelyekkel azért ajánlatos óvatosan bánni, mert ha a lábadra ejted az azért elég hardcore. A törzsizomzat fejlesztése a cél, és inkább fiúk járnak az órákra, de arra is volt már példa, hogy sikerült a feleségemet is rávennem, hogy lejöjjön. A bátyámat, Petit évek óta próbálom meggyőzni, milyen jó lenne neki, ha ő is kipróbálna egy edzést, de eddig még nem adta be a derekát. Szörnyen lusta!"

– árulta el Sipos Tomi.

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2714012622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása