Fergeteges fellépők és videodiszkó a Sláger FM színpadán

2018. augusztus 08. 18:50 - emTV.hu

A mai nappal kezdetét veszi a Sziget Fesztivál, azonban az örökzöld slágerek szerelmeseinek Európa egyik legnagyobb zenei fesztiválján sem kell nélkülözniük kedvenceiket. A 103.9 Sláger FM saját helyszínnel biztosítja az oldies slágerek rajongóinak szórakozását a Szigeten.

slagerfm_sziget18_1.jpg

"A fesztiválozás összehozza az embereket, rajongókat, igazi közösségélmény. A 103.9 Sláger FM Budapest piacvezető oldies rádiójaként fontosnak tartja, hogy hallgatói személyesen találkozhassanak kedvenceikkel, amire nagyon jó lehetőséget kínál Európa egyik legnagyobb és legszínesebb könnyűzenei és kulturális rendezvénye a Sziget Fesztivál"

– mondta Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója.

slagerfm_sziget18_2.JPG

Minden este számtalan hazai előadó, valamint külföldi zenekarok is szórakoztatják majd a közönséget. Továbbá egy igazi közönségkedvenc show-elem is fémjelzi majd a Sláger FM bulijait.

slagerfm_sziget18_3.JPG

"A program kínálatából kiemelném a braziliából érkező Regina és a német Brooklyn Bounce fellépését, a hazai vonalat pedig többek közt a Kerozin, a Help, a Bon-Bon, a Groovehouse, a Shygys, az Ámokfutók, Csordás Tibi/Fiesta, az UFO, a Bestiák/Miss Bee, a Desperado, a Splash és V-Tech/Kefír képviseli. Az örök nagy slágerek szerelmeseinek videodiszkóval is készülünk"

– árulta el a rádió vezérigazgatója, Ürge Dezső.

emTV.hu // Spotlight Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr314169877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása