Megverték egy moszkvai karaokeklubban a Taxi-filmek sztárját

2018. augusztus 08. 11:00 - emTV.hu

Megverték a francia Taxi-filmek sztárját, Samy Nacerit egy moszkvai karaokeklubban. Naceri zárt koponyasérülést szenvedett el a vasárnapra virradóra történt incidensben, és kedden átesett egy műtéten. Az orvosok szerint a beavatkozás sikeres volt.

Az agresszív viselkedéséről, verekedős botrányairól és közlekedési baleseteiről is ismert ötvenhét éves színész a fivérével, Bibivel szórakozott a belvárosi klubban, amikor szóváltásba keveredett egy másik vendéggel, aki arcon ütötte. A verekedésben többen is részt vettek, a rendőrség három fehérorosz férfit előállított, de eljárást egyelőre nem indított ellenük.

Naceri egy éve gyakorlatilag Oroszországban él, ahol a fivére által rendezett gengszterkomédiában szerepel. A forgatást várhatóan idén télen fejezi be.

2015 szeptemberében úgy nyilatkozott, hogy szívesen felvenné az orosz állampolgárságot.

emTV.hu // MTI

komment
Címkék: Bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3714168649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása