A budapesti közönség után most az egész világnak zenél élőben Shawn Mendes

2018. augusztus 17. 14:30 - emTV.hu

Az MTV zenecsatorna ikonikus díjátadóját a magyar nézők is egyenesben követhetik

Ismét igazi sztárdömpinggel várja a rajongókat az MTV zenecsatorna augusztus 20-án, a Video Music Awards 2018-as New York-i gáláját több mint száznyolcvan ország félmilliárd háztartásában izgulhatják végig a televíziónézők. Ariana Grande és Shawn Mendes mellett az idén a Michael Jackson Video Vanguard életműdíjat bezsebelő Jennifer Lopez, illetve Rita Ora, Bebe Rexha és Niki Minaj is színpadra lép. Az élő közvetítés az időeltolódás miatt nálunk hétfőről keddre virradóra, hajnali három órakor látható majd.

vma2003britney_madonna.jpg

A többszörös platinalemezes, zenei rekordokat rendre megdöntő szupersztár, Ariana Grande az elsöprő erejű "God is a Woman" című számmal érkezik majd a “Sweetener” albumról. Arianat négyszer jelölték Grammy-díjra és nyolcszor szerepelt a TOP10-ben a Billboard Hot 100-as listáján. 2018-ban számos presztízsmagazin címlapját is meghódította, a TIME, a brit Vogue, az Elle és a Fader is fotózta. Grande várva várt negyedik stúdióalbuma, a „Sweetener” ebben a hónapban debütál majd.

Listavezető dalával, az "In My Blood"-dal jön Shawn Mendes. Az énekes-dalszövegíró májusban megjelent albuma sikert sikerre halmoz az ausztrál, a kanadai, a mexikói, a belga és a holland piacon is, míg a Billboard kétszázas eladási listáján első helyen debütált. Mendes legutóbb hétfőn este a Sziget Nagyszínpadán koncertezett a tinilányok nagy örömére, óriási tömeget megmozgatva.

Igazi meglepetéssel készül Logic is, a OneRepublic-os Ryan Tedderrel közös „One Day” című számukat itt adják majd elő először. Post Malone különböző műfajokat mixel, így egyszerre megbabonáz és felpezsdít. A rapper a rekordokat döntögető "Beerpongs & Bentleys" albumáról fog előadni egy számot. Malone maga is nagy rekorder, 9 dala is a Top 20-ban volt a Hot100-as listán. A gálán színpadra lép még többek között Travis Scott, Madison Beer és a Panic! At the Disco is.

Az élő közvetítés már a gálaműsor előtt elkezdődik, a Backstreet Boys és Bazzi and Bryce Vine a Radio City Music Hall vörös szőnyegén szórakoztatja majd a tévénézőket. Az MTV jelenleg felkarolt PUSH művészei, Bazzi Hayley Kiyoko, Jessie Reyez, Juice WRLD és PRETTYMUCH is fellépnek az idén újdonságnak számító VMAs Push Artis Stage-en.

A VMA díjait augusztus 20-án este adják át összevont férfi-női kategóriákban, a New York-i Radio City Music Hall-ból sugárzott gálát több mint félmilliárd háztartásban, száznyolcvan országban követhetik majd. A rajongók összesen nyolc kategóriában szavazhattak kedvencükre, a "Legjobb új előadó" kategória jelöltjeire egészen a gála közvetítéséig lehet voksolni. Az élő közvetítés az időeltolódás miatt a magyar MTV-n hétfőről keddre virradóra, hajnali három órakor látható majd.

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8714186719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása