Hatalmas stressztől szabadult meg Abaházi Csaba

2018. augusztus 24. 14:20 - emTV

Hamarosan megkezdődik az iskolaszezon, amely nemcsak a gyereknek, de a szülőknek is feladja a leckét, hogy visszarázódjanak a dolgos hétköznapokba. Abaházi Csaba szakított az előző évek gyakorlatával és családjával maga mögött hagyja a beiskolázás okozta stresszt.

img_0863.jpeg

Az iskolakezdés közeledtével a 103.9 Sláger FM műsorvezetői is aktívan részt vesznek a Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! programjában. Pordán Petra, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert is bekapcsolódott az akcióba, melynek keretén belül a szervezet tanszercsomagokkal támogatja a nehéz sorsú iskolásokat. Míg Pordán Petra és Bárdosi Sándor az alsósok tanszercsomagját állította össze, addig Abaházi Csaba és Növényi Norbert a felső tagozatosok felszerelésében segédkezett.

Abaházi Csaba különösen érintett az iskolakezdésben, hiszen egyik gyermeke most lép felső tagozatba, míg a másik most lesz hetedik osztályos

"Eddig óriási stressz volt az iskolakezdés, jóval előtte elkezdtünk bevásárolni, készülni arra, hogy szeptemberre minden meglegyen. Aztán szeptemberben kiderült, hogy bizonyos dolgok feleslegesek, mások viszont hiányoznak"

– mondta a rádiós, aki feleségével úgy döntött, nem készülnek előre.

"Kicsit lazábban vesszük most ezt, elhatároztuk, hogy idén nem vásárolunk be előre. Kezdődjön el az év és nézzük meg, hogy ténylegesen mire van szükség. Így minden szempontból jobb ez"

– mondta Abaházi Csaba, aki bár örömmel állította össze a tanszercsomagokat, az iskolás évekről nemcsak szép emlékeket őriz.

"Sosem értettem, hogy miért kell az évnyitó miatt külön bemenni. Ezt a részét ki nem állhattam, jobban örültem volna, ha aznap van évnyitó, amikor a tanítás kezdődik"

– mondta a rádiós műsorvezető, akinek fiai inkább a korán kelést viselik nehezen.

"Mindkét fiam élsportoló, rengeteg elfoglaltságuk van így sokszor késő este ér véget a napjuk. Igazi kihívás lesz visszarázódniuk a korai napkezdéshez"

– árulta el Csaba.

A Sláger Reggel csapata nemcsak a tanszercsomagok összeállításában vett részt, de egy rászoruló családot is meglátogatott, akinek a kész csomagokat is átadták.

"Negyven hívás a 1353-as adományvonalra egy tanszercsomagot jelent. Remélem, hogy sokan ragadnak telefont és számtalan ilyen örömteli arc ragyog majd fel, mint amilyet mi is láthattunk, mikor átadtuk a csomagokat"

– mondta Pordán Petra.

emTV.hu // Spotlight Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9314200291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.