Érkezik a South Park új évada és az Ifjú Sheldon a Comedy Centralra

2018. október 29. 10:55 - emTV.hu

Kezdhetik dörzsölni a tenyerüket a South Park rajongók; október 30-tól végre láthatják régi kedvenceik, Cartman, Kenny, Kyle, Stan és a coloradói kisváros mindenkinek beolvasó figuráinak legújabb őrültségeit. A világhírű animációs sorozat huszonkettedik évadának szinkronizált epizódjait ezúttal is a Comedy Central jóvoltából röhöghetjük végig. De nemcsak ez a premier hozza majd lázba a humorra szomjazó nézőket ezekben a napokban, hiszen november 5-én az Agymenők előzménysorozata, az Ifjú Sheldon is érkezik a csatornára.

jim_parsons_es_iain_armitage.JPEG

Minden idők egyik legsikeresebb animációs sorozatáról, a South Parkról már mindent leírtak az elmúlt két évtizedben, amit csak lehet. S persze ezzel párhuzamosan folyton találgatják, mikor ér véget a sikerszériája. Nem kell aggódni! Örömmel jelentjük: Cartman, Kenny, Kyle, Stan és a többiek élnek és virulnak, és ugyanolyan bevállalósak, illetve provokatívak, mint azt megszokhattuk tőlük! Persze, a South Park icipicit más már, mint mondjuk az indulásakor, de a napi politika, valamint a celebvilág kifigurázása, a vitriollal bőven átitatott társadalomkritika továbbra is örök a coloradói kisvárosban. Ennek ékes bizonyítéka, hogy Amerikában nemrégiben megválasztották a világ legsértőbb sorozatának, valamint, hogy egy vallási közösség csúnyán nekiment az alkotóknak.

Az új, huszonkettedik évad persze számos meglepetést tartogat. Elöljáróban csak annyi, hogy folytatódik az elmúlt pár évben bevett tendencia: a gyermekek problémái helyett jobban fókuszba kerülnek az idősebb karakterek. Ezzel valószínűleg arra is céloznak a készítők, hogy egy generáció már felnőtt rajtuk.

A kultikus széria mellett érkezik a humorcsatornára az Ifjú Sheldon, az Agymenők spin-offja, azaz előzménysorozata is. A produkció a kilencéves matekzseni, Sheldon Cooper (Iain Armitage) és a rá sokszor UFO-ként tekintő famíliájának mindennapjait tárja elénk. Miközben a tehetséges, ám a dolgokat kissé naiv szemüvegen át néző Sheldon a világ nagy problémáival foglalkozik, az intellektust tekintve más szinten álló családjának meg kell találnia a módját, hogyan alkalmazkodjanak imádott csodabogarukhoz. Persze, hősünknek a suliban is gondjai akadnak, főleg a beilleszkedéssel, ami számos vicces szituációt szül…

South Park XXII premier
október 30. kedd 22:30-tól
Comedy Central

Ifjú Sheldon I premier
november 5. hétfő 21:30
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8214330473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása