Jótékony célú nyereményjátékkal teszi szebbé a karácsonyt a Sláger

2018. december 11. 10:00 - emTV.hu

Másfél millió forint gyűlt össze a 103.9 Sláger FM adománygyűjtó napján, melyet az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség programjának javára gyűjtött a rádió. A Sláger FM új nyereményjátéka is jótékony célt szolgál.

slagerfm_karacsony18.JPG

December 6-án ünnepi díszbe öltözött a 103.9 Sláger FM stúdiója, ahol hazánk énekesei is arra biztatták a hallgatókat, hogy a 1353-as számra indított hívásukkal vagy SMS-sel támogassák az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, akik az adományból a rászorulókat segítik. A hallgatóknak köszönhetően másfél millió forint gyűlt össze a szeretet.éhség program javára. A rádió mindig is elkötelezetten támogatta az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját. Így a decemberi nyereményjátékban is mindenkinek lehetősége nyílik a jó célt szolgálni. A rádió nyereményjátékra érkező SMS-ek után öt forinttal járul hozzá az Ökumenikus Segélyszervezet munkájához.

A nagyszabású nyereményjátékban való részvételhez nem kell mást tenni, mint a 0630 3030103-as telefonszámra elküldeni a "Karácsonykor is a Sláger FM-et hallgatom!" szlogent. Amennyiben a szerencsés hallgató telefonja megcsörren és tíz másodpercen belül fel is veszi azt, nincs más dolga, mint kimondani a játék mottóját.

A szerencsés játékosok százezer forint készpénz nyereménnyel és egy százezer forint értékű nagyháztartási géppel lesznek gazdagabbak. Érdemes résen lenni, hiszen ha a hallgató nem veszi fel a telefonját vagy nem a szlogennel szól bele a készülékbe a nyeremény összege tovább nőhet. Így a pénznyeremény egészen addig halmozódik, amíg a következő hallgató – betartva a játék feltételeit – el nem viszi azt. A nyereményjáték december 10-én veszi kezdetét és december 21-ig bárkinek lehetősége nyílik, hogy bekapcsolódjon az akcióba.

emTV.hu // Spotlight Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1314469472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása