Megvan az X-Faktor 2018 győztese!

2018. december 16. 10:00 - emTV.hu

Az X-Faktor nyolcadik évadának hatalmas újítása a székes megmérettetés volt, amely négy héten át még izgalmasabbá tette a versenyzők küzdelmét. Az ötödik élő showban már nem a székek, hanem a végső győzelem megszerzése volt a cél. A döntősök: Tamáska Gabi, a Stolen Beat és az USNK négy produkcióval készültek, ám volt, aki nem adta elő az összes dalát.

xfaktor8_usnk_win.jpg

A nézők már a produkciók közben szavazhattak az RTL 24 applikációján és sms-en arról, kiket szeretnének látni a döntő második felében. Amikor a versenyzők előadták a mindkét produkciójukat, leállították a szavazást és kiderült, hogy Tamáska Gabi lett az X-Faktor 2018 harmadik helyezettje. A versenyben maradt két zenekar a Stolen Beat és az USNK pedig még két dallal bizonyíthatott. Végül a nézők szavazatai alapján USNK lett az X-Faktor 2018 győztese.

X-Faktor IX premier
2019
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6614488542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása