2019-ben már egy órával korábban és egy új műsorvezetővel indul a reggel az RTL Klubon

2018. december 22. 18:00 - emTV.hu

Az RTL Klub 2017-ben döntött úgy, hogy jelentős újítások mellett újraindítja reggeli sikerműsorát. Az elmúlt másfél évben sikerült egy minden eddiginél interaktívabb, erős közösségimédia-támogatással bíró műsort létrehozni, amely a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozta fel.

2019-ben pedig új időpontban, reggel hat órás kezdéssel indul a Reggeli, így azok is részesei lehetnek az RTL Klub vidám ébresztő műsorának, akiknek korán kell munkába indulniuk. Az eddig műsorvezetők: Peller Anna, Peller Mariann, Wossala Rozina, Lukács Miki, Papp Gergő és Lakatos Márk mellé Szabó Zsófi is csatlakozik, aki már nagyon várja, hogy a januári reggeleken színes hírekkel és érdekes beszélgetésekkel köszönthesse a nézőket.

Reggeli
január 2. szerda 6:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment
Címkék: Reggeli RTL RTL Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5014506664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása