Sztárdömping és karácsonyi hangulat: 2,2 millió forintot gyűjtöttek a Sláger FM hallgatói

2019. december 09. 19:00 - emTV.hu

Szinte egymásnak adták a kilincset a 95.8 Sláger FM stúdiójában hazánk közismert személyiségei, sportolói és énekesei, akik csatlakoztak a Sláger FM és az Ökumenikus Segélyszervezet közös, Hull a pelyhes elnevezésű adománygyűjtó akciójához. Hallgatói segítségével több, mint kétmillió forintot gyűjtött a 95.8 Sláger FM az Ökumenikus Segélyszervezet részére, amely mindent megtesz azért, hogy szebbé tegye a rászorulók számára az ünnepi időszakot.

h3.jpg

Több sportoló – köztük Kiss Gergely vízilabdázó, Dombi Rudolf kajakozó, Gyurta Dániel úszó – a Sláger Reggel műsorvezetői és számos közéleti személyiség ajánlotta fel egy-egy olyan relikviáját, melyre a hallgatók is licitálhattak. Emellett a 1353-as adományvonal is folyamatosan élt, a hallgatók egy hívással vagy SMS elküldésével szintén a szervezet munkáját segíthették ezen a napon.

A Hull a pelyhes adománygyűjtő napon számos hazai énekes kápráztatta el a hallgatókat egy-egy karácsonyi dallal, köztük Nika, Judy, Caramel, a Neoton, a Soulwave, az Animal Cannibals, a Honeybeast, Völgyesi Gabi, a New Level Empire, Tóth Vera, Király Viktor valamint karácsonyi dalpremierrel kedveskedett a hallgatóknak Király Linda és Rúzsa Magdi is. A Sláger FM munkatársai meghatódtak, mikor megtudták, hogy hallgatóik mennyire aktívak voltak az adománygyűjtő napon.

h1.jpg

"Sláger FM valamennyi munkatársa nevében nagyon szépen köszönjük hallgatóinknak, hogy segítették ezt a fontos ügyet! Minden évben egy teljes napot szentelünk annak, hogy segítsük az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját az ünnepi időszakban is. Ugyanakkor hallgatóinknak is szeretnénk szebbé tenni az ünnepeket. A ’Karácsonykor is a Sláger FM-et hallgatom’ játékunk idén is folytatódik. Ennek keretében hallgatóink ötvenezer forintot vagy halmozódás esetén ennek a többszörösét, akár egymillió forintot is nyerhetnek"

– tett hozzá Ürge Dezső, a 95.8 Sláger FM vezérigazgatója.

emTV.hu // Spotlight Media

emtvketto_fb.jpg

komment
Címkék: Sláger FM

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr615345364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása