Zöldbe borul és napilap-formátumú újságot dob piacra a Street Kitchen

2020. március 10. 16:00 - emTV.hu

Március 9-től még nagyobb hangsúlyt kap a fenntarthatóság a Fördős Zé szakmai vezetése mellett működő gasztrocsapatnál. A Green Kitchen megjelenése mellett egy új, napilap-formátumú húsvéti kiadvánnyal is jelentkeznek.

sk_greenkitchen_vegan_karalabes-gombas_rizotto.jpg

Márciusban két újdonsággal is jelentkezik a Street Kitchen csapata. Ezek egyike a Green Kitchen aloldal elindítása, mely azoknak kíván segítséget nyújtani, akik fenntarthatóbb és egészségesebb étkezést vezetnének be az életmódjukba, esetleg valamilyen ételérzékenységgel küzdenek. A hagyományos receptek mellett eddig is számtalan vegetáriánus fogás, valamint egészséges életmódot támogató recept volt elérhető a Street Kitchen oldalán, márciustól azonban még kiemeltebben foglalkozik mindezzel – valamint a fenntarthatóság kérdésével – a gasztrocsapat.

"A fenntarthatóság napjaink egyik legégetőbb kérdése, ahogy az egészséges életmód is egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapokban. Többek között ezért hívtuk életre a Green Kitchen elindítását, ahol számosvegetáriánus és vegán recept érhető el. Ezeken kívül glutén- és laktózmentes ételek receptjeivel, maradékmentő ötletekkel is jelentkezünk a streetkitchen.hu/greenkitchenaloldalon. Azonban a Green Kitchen nem csak receptekkel foglalkozik: megmutatja, hogyan lehet fenntarthatóan élni a mindennapokban, alternatívákat ad a csomagolásmentes vásárlásra, és számos olyan helyet mutat be, amelyek »zöld« szemléletükkel példamutatóak lehetnek mindenki számára"

– árulta el Fördős Zé, a Street Kitchen szakmai vezetője. A csapat nemcsak ezen, hanem egy húsvéti tematikájú, napilap-formátumú kiadványon is dolgozott az utóbbi időben.

"Magazinunk rendhagyó formátumban jelenik meg húsvét alkalmából: egy könnyedebb, tavaszi számmal jelentkezünk, méghozzá napilap-formátumban. Ez a szám telis-tele van klasszikus és elsőre meglepő ételekkel, amik legalább annyira jól mutatnak a húsvéti asztalon, mint az eddig megszokott változatok. A böjti időszaktól kezdve a brutális fogásokon át a legjobb desszertekig és vendégváró italokig minden megtalálható benne, valamint érdekes cikkek is helyet kaptak a lap hasábjain. Az újságban közel ötven friss, színes, tavaszi recept található, na és persze a napilapok meghatározó elemei sem maradnak ki, így gasztrohoroszkóppal és keresztrejtvénnyel is készültünk"

– tette hozzá Fördős Peti, a napilap-formátumú különkiadás megálmodója a ma megjelent magazin kapcsán.

emTV.hu // SpotLight Media

emtvketto_fb.jpg

komment
Címkék: Street Kitchen

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr615513610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása