Azok előtt tiszteleg az RTL Magyarország kampánya, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet

2020. március 25. 20:50 - emTV.hu

#együttsikerül

Sok magyarországi vállalathoz hasonlóan az RTL Magyarország munkavállalói közül is a legtöbben már otthoni munkavégzéssel látják el feladataikat. Fontos, hogy aki teheti, az maradjon otthon! Nagyon lényeges azonban, hogy egyetlen pillanatra se feledkezzünk meg azokról, akik ezt nem tehetik meg, mert munkájuktól sokan függnek! Az RTL Magyarország #együttsikerül kampánya előttük tiszteleg.

rtl_egyuttsikerul.jpg

A legnagyobb tisztelet illeti meg az egészségügyben dolgozókat és mindazokat, akik napi munkájukkal lehetővé teszik, hogy aki csak tud, az otthon maradhasson, megelőzve a vírus járványszerű terjedését.

Köszönet azoknak az orvosoknak, ápolóknak, gyógyszerészeknek, akik most a frontvonalban dolgoznak! Hála jár a rendőröknek, bolti eladóknak, katonáknak, a sofőröknek és mindenkinek aki továbbra is erőfeszítéseket tesz azért, hogy ebben az embert próbáló időszakban is működjön az ország!

Szintén nem feledkezhetünk meg a pedagógusokról, hiszen pillanatok alatt kellett teljesen új módszereket alkalmazniuk ahhoz, hogy ebben a helyzetben se maradjanak gyerekeink iskola nélkül.

Tisztelgünk azok előtt az újságírók, köztük saját kollégáink előtt is, akik nap mint nap szállítják a friss híreket és a hiteles információkat az aktuális helyzetről!

Köszönetünk és tiszteletünk jeleként az RTL Magyarország #együttsikerül kampányának égisze alatt tegnap estétől csatornáink logói mellett folyamatosan használjuk a #együttsikerül és a #maradjotthon feliratokat.

Ezúton is köszönjük odaadásukat!

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment
Címkék: RTL

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2515557760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása