Karanténos műsort indít az RTL is

2020. április 06. 10:00 - emTV.hu

Egy videó, egy millió! Made in Karantén

Már lehet jelentkezni az RTL Klub vadonatúj műsorába, amelyet Made in Karantén címmel láthatnak majd a nézők. Az alkotók olyan hétköznapi emberek saját maguk által készített videóit várják, akik tehetségük által mutatják be, hogyan teszik változatossá, izgalmassá, szórakoztatóvá, eredményessé a karantén idején otthon töltött napokat. A legmenőbb karanténvideók egymillió forintot érnek. Fontos, hogy az adott helyzetben, aki teheti, maradjon az otthonában, de ez nem jelenti azt, hogy féken kellene tartani a kreativitást, az ötletességet, a tehetséget. Itt a lehetőség, hogy bárki megmutathassa, hogy mit tud, és a négy fal sem szabhat határt az elképesztő ötleteknek.

dscf8585z.jpg

A Made in Karantén című műsor nem egy szokványos tehetségkutató, a készítők elsősorban – de nem kizárólag – olyan videókat várnak, amelyek megmutatják, hogy készítője hogyan éli meg az önkéntes karantént otthonában, hogyan űzi hobbijait, és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje. Adj lehetőséget a tehetségednek, legyen akár szó koncertről az erkélyen, közösen betanult táncról a házi kedvencekkel, vagy zsonglőröket megszégyenítő palacsintasütésről. A beküldött videókból egy négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző – választja ki az adás legjobbját, amelynek készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.


A műsorba már lehet jelentkezni, az alkotók a legmenőbb karanténvideókat Viberen vagy WhatsAppon, a 06 30 195 95 95-ös számra, valamint az rtl.hu/madeinkaranten linken várják.

Mutasd meg, mit tudsz! Csak neked kell otthon maradnod, a tehetségednek nem! Egy videó, egy millió! Made in Karantén az RTL Klubon!

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr115594466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása