Nincs RTL Kevin nélkül

2018. szeptember 18. 13:30 - emTV

Gazdára váró kutyusok és Iain Lindsay Nagykövet Úr társaságában számolt be a Pacsi! című kutyás reality-magazin újdonságairól a műsorvezető, Molnár Karesz és Kevin kutya. Az RTL Klub műsorában továbbra is segítenek eligazodni a kutyás élet útvesztőjében, az örökbefogadások intim pillanatinak bemutatásával pedig amellett kampányolnak, hogy új kedvenc választásánál minél többen döntsenek a menhelyi kutyusok adoptálása mellett. A második évad első adása szeptember 29-én, szombaton 11:55-kor látható majd.

pacsi_s2_1.jpeg

Tovább
komment

Zenésztársai az igaz barátra és örök bohémre emlékeznek a Sláger TV-n

2018. szeptember 15. 18:00 - emTV

A nemrég elhunyt Orbán Józsi egy különleges tehetségű ember volt, aki a karrierjét és a magánéletét tekintve is sikert sikerre halmozott. Utóbbi a habitusának köszönhető, annak, hogy született bohémként könnyedén vette, és minden elemében élvezte az életet. Óriási szíve volt, amibe a családtagok, barátok és haverok mellett többszáz hölgy is helyet kapott. Bár mint az a Sláger TV Nektek írtam a dalt című műsorából most kiderül: igazán csak egy nőbe volt szerelmes, olyasvalakibe, akiért megváltozott volna, föladva ezzel a függetlenségét.

Tovább
komment

Jövő héttől forog Szabó István új filmje

2018. szeptember 15. 10:00 - emTV

Jövő héten kezdődik Szabó István Zárójelentés című új filmjének a forgatása Klaus Maria Brandauer, Eperjes Károly és Kerekes Éva főszereplésével. Szabó István harminc évvel utolsó közös munkájuk, az 1988-ban bemutatott Hanussen után a főszerepet ismét Klaus Maria Brandauerre bízta, akivel olyan világhírű filmeket forgatott, mint az Oscar-díjas Mephisto és a Redl ezredes – közölte a Magyar Nemzeti Filmalap pénteken az MTI-vel.

Tovább
komment

NMHH: méltányosabbá válik novembertől a Telekom fizetési felszólítási gyakorlata

2018. szeptember 14. 16:00 - emTV

Novembertől módosítja általános szerződési feltételeit a Magyar Telekom, és a média- és hírközlési biztos javaslataival összhangban enyhíteni fogja az előfizetők fizetési felszólításokkal összefüggő terheit – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága pénteken az MTI-vel.

illusztracio_telekom.jpg

Tovább
komment

Jövőre érkezik az Elfeledve második évada

2018. szeptember 14. 12:00 - emTV

A Sony Pictures Television bejelentette, hogy népszerű thrillersorozata, az Elfeledve (Absentia) 2019-ben visszatér a közép-európai AXN csatornákra, így természetesen Magyarországon is debütálni fog a vadonatúj évad. Az exkluzív saját gyártású produkció forgatása jelenleg is zajlik Bulgária fővárosában, Szófiában.

axn_elfeledve.jpg

Tovább
komment

Az új évad tiszteletére megelevenedik Quahog flúgos családja

2018. szeptember 13. 12:35 - emTV

A hazai képernyőkre is megérkezik a többszörös Emmy-és Golden Globe-díjas sorozat tizenhatodik évada. A Griffin família új kalandjainak tiszteletére a magyar Comedy Central nagy sikert aratott, élőszereplős főcímdala vezeti fel a legfrissebb epizódokat. Kedvenc szinkronhangjaink ragadnak kalapot és sétapálcát, hogy magyarul konferálják fel a Family Guy szeptember 18-án debütáló, minden eddiginél őrültebb részeit.

family_guy_s16.jpg

Tovább
komment

Így nyilatkozott Curtis egy nappal azelőtt, hogy Majka kipakolt – videó

2018. szeptember 07. 12:55 - emTV

Az elmúlt hetekben a két népszerű rapper, Curtis és Majka botrányos szakításától volt hangos a honi bulvársajtó. A tények ismeretében meglehetősen furcsa aktualitást kap a Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorának vasárnapi adása, hiszen a házigazda, Bencze Attila vendége éppen Curtis lesz, ráadásul az interjút közvetlenül a SZIN-en kipattant botrány előtti napon forgatták. Az újpesti fenegyerek soha nem látott őszinteséggel vallott problémás fiatalkoráról, legnehezebb időszakáról, sőt még pár könnycseppet is elmorzsolt...

bencze_hazhoz_megy1.bmp

Tovább
komment

Színész-Újságíró Rangadót rendeznek A Futball Éjszakáján

2018. szeptember 06. 16:00 - emTV

Talán kevesen tudják, hogy Istenes Bence profi labdarúgó volt, a focival kereste a kenyerét. Vagy, hogy Eperjes Károly, a népszerű Szamóca a Videotonban futballozott, Balázs Pali pedig Békéscsabán, Nemcsák Károly (alias Vágási Feri) a Vasas öregfiúkban játszott bajnoki mérkőzéseket, Azurák Csaba a vb ezüstérmes Horvátországba jár fejleszteni futball tudását, Puskás Petinek az édesapja és nagyapja is focizott a színész válogatottban.

Tovább
komment

Medvetámadás érte az Irigy Hónaljmirigy tagjait

2018. szeptember 06. 12:00 - emTV

Az Irigy Hónaljmirigy sztárjai öt napon keresztül koncerteztek Erdélyben, ahol négy helyszínen összesen több, mint tízezer embert szórakoztattak. A majd egy hét alatt a dinamikus tempó mellett szakítottak időt arra is, hogy felfedezzék a tájat és a helyi ételeket, egyik este pedig még egy medvével is harcba kellett szállniuk...

ihm_erdely.jpg

Tovább
komment