Meghalt Marie Fredriksson, a Roxette énekesnője

2019. december 10. 16:15 - emTV

Hatvanegy éves korában meghalt Marie Fredriksson svéd énekesnő, a Roxette nevű duó egyik tagja – írja a BBC hírportálja. Menedzserének közleménye szerint Fredriksson kedden halt meg "a rákkal folytatott tizenhét évnyi küzdelem után".

Tovább
komment
Címkék: Zene Gyász Roxette

Sztárdömping és karácsonyi hangulat: 2,2 millió forintot gyűjtöttek a Sláger FM hallgatói

2019. december 09. 19:00 - emTV

Szinte egymásnak adták a kilincset a 95.8 Sláger FM stúdiójában hazánk közismert személyiségei, sportolói és énekesei, akik csatlakoztak a Sláger FM és az Ökumenikus Segélyszervezet közös, Hull a pelyhes elnevezésű adománygyűjtó akciójához. Hallgatói segítségével több, mint kétmillió forintot gyűjtött a 95.8 Sláger FM az Ökumenikus Segélyszervezet részére, amely mindent megtesz azért, hogy szebbé tegye a rászorulók számára az ünnepi időszakot.

h3.jpg

Tovább
komment
Címkék: Sláger FM

Időszaki filmes csatornával bővül az RTL Most+

2019. december 03. 14:00 - emTV

Az ünnepek alatt egy időszakosan elérhető, filmes tematikájú pop-up csatornával is várja felhasználóit az RTL Most+ platform. Az érdeklődők a közelmúlt magyar filmalkotásai – mint a Budapest Noir, az Isteni műszak, vagy éppen a Jupiter Holdja – mellett olyan örökzöld közönségkedvencet is megtalálhatnak a kínálatban, mint a Különben dühbe jövünk.

rtl_most.JPG

Tovább
komment
Címkék: RTL RTL Most+

Hét barát, öt esemény, négy esküvő és egy temetés

2019. december 03. 10:00 - emTV

A Trónok harca sztárjának új sorozata az RTL Most+-on!

Magyarországon kizárólag az RTL Most+-on látható a Négy esküvő és egy temetés sorozatváltozata, a főszerepben a Trónok harcában világhírűvé vált Nathalie Emmanuellel. A tíz epizódból álló széria főszereplői egy mesébe illő londoni esküvőre érkeznek, hogy aztán az oltárnál elhangzó, korántsem oltári bejelentés egy zűrzavaros évbe hajszolja az életüket. Ahol szerelmek, összetört szívek, egy politikai botrány, na meg négy esküvő és egy temetés várja majd őket. A meghökkentő és humoros jelenetekben egyaránt bővelkedő sorozat női főszereplője a Trónok Harca Missandei-eként világhírűvé vált Nathalie Emmanuel.

fwaf_square_digital_4400x4400_twolayered.jpg

Tovább
komment

Jön a Cápák között új évada!

2019. november 29. 12:30 - emTV

Elindult a jelentkezési időszak

Folytatódik a Cápák között. A nemzetközileg elismert, milliárdos befektetők, azaz a Cápák ezúttal is várják azokat a vállalkozókat, akik megmérettetnék, fellendítenék, vagy éppen megmentenék üzletüket, terméküket. Az első évad sikertörténetei ékes bizonyítékai annak, hogy a műsorban valódi tárgyalások zajlanak, ahol konkrét befektetések születnek, melyeknek eredménye – kemény és kitartó, közös munkával – egy sikeres vállalkozás, egy sikeres termék.

dd_hungary_logo_v003.jpg

Tovább
komment

A Biblia eltemetett titkai után nyomoz a NatGeo

2019. november 29. 11:10 - emTV

Mózes valóban kettéválasztotta a Vörös-tengert, így megmentve az egyiptomiaktól szorongattatott népét? És Szodomát és Gomorát tényleg tüzes eső pusztította el lakóik bűnös életmódja miatt? Albert Lin tudós-felfedező kétrészes minisorozatában évezredes rejtélyeket igyekszik kinyomozni a legmodernebb technológiák segítségével.

ep101_biblefromspacethe_05.jpg

Tovább
komment
Címkék: Premier NatGeo

Minél több indulat éri, annál jobb a Modern család

2019. november 28. 14:55 - emTV

Önironikus kampány indul a kultsorozat jubileumi évadának premierjére

A markáns széria tizedik évada december 4-én este érkezik a Comedy Central képernyőjére, amit a humorcsatorna szokatlanul bevállalós öniróniával vezet fel. Az on-air reklámspot és metróposzterek mellett több online videó is készül, melyek alapja: ha a konzervatívabb ízlésű ellendrukkerek lehúzzák a megosztó sorozatot, a nyitottabb, igazi rajongók biztosan imádni fogják az új, majd a befejező évadot is!

mcs_metro_poster02.jpg

Tovább
komment

Egyéves a magyar MTV brand:new!

2019. november 21. 15:15 - emTV

Élő koncertekkel folytatódik a fiatal tehetségeknek teret adó kampány

A magyar MTV a kezdetektől kiemelt figyelmet szentel a magyar előadóknak, az utóbbi egy évben pedig az MTV brand:new-val kifejezetten a feltörekvő hazai tehetségeket támogatták. A projekt új szintre lép, immáron élőben is találkozhatnak a rajongók a fiatal zenészekkel.

mtv_brandnew.jpg

Tovább
komment

"A tévé az életünk része lett és imádunk tévézni!"

2019. november 21. 11:50 - emTV

November 21. a Televíziózás Világnapja!

A Televíziózás Világnapját – az UNESCO döntése alapján – november 21-én ünnepeljük, világszerte. A készülék feltalálásában több magyar vonatkozás is van, hódító útjára az 1920-as években indult el, hazánkban az 1950-es években kezdődött az első, országos adás sugárzása.

Tovább
komment
Címkék: RTL

Átalakult a 95.8 Sláger FM

2019. november 20. 11:35 - emTV

Új zenei struktúrával és még több interaktív platform bevonásával bővült a Sláger FM

Február óta folyamatosan növekszik a 95.8 Sláger FM teljes heti hallgatottsága, amely közel hétszázezer fő. A rádió szép számokat könyvelhet el a fiatalabb korcsoportban is, amelyben szintén növekvő tendenciát mutat a hallgatók aránya. Mindez nem meglepő, hiszen az arculatváltás mellett a zenei frissítés is jellemezte az elmúlt hónapokat, amelynek része volt a rádió zenei repertoárjának bővítése is, az eddigi nyolcvanas és kilencvenes után a es évek közönségkedvenc slágereivel.

slagerfm_november_diagramok.jpg

Tovább
komment