Emílióval és Bangó Margittal készít realityt a Sláger TV

2018. január 19. 12:35 - emTV.hu

Január 29-én startol a Drága családom, az Emilio Família. A Sláger TV saját gyártású zenés realityjét hétköznap esténként követhetik nyomon a néző. Amellett, hogy betekinthetnek Emilióék mindennapjaiba, a sorozat állandó főszereplője Bangó Margit is. A műsor készítői igazán őszinte, sokszor hangos vitáktól sem mentes szórakozást ígérnek.

emilio_familia_1.jpg

Az eddigi műsorstruktúrához képest újdonsággal jelentkezik január 29-től a Sláger TV. A csatorna napi reality sorozatában Emilió és családja életébe nyerhetünk betekintést. Estéről estére követhetjük végig a család magánéletének legapróbb részleteit: a hatalmas közös főzésektől vagy a fellépésektől kezdődően, a backstage-ek kulisszatitkain át, egészen az otthon, zárt ajtók mögött zajló családi sztorikig.

emilio_familia_3.jpg

A temperamentumos família mellett a műsor egyik állandó szereplője lesz Bangó Margit is. A történet előrehaladtával pedig sok olyan előadó is képbe kerül majd, akikre a nézők talán nem is számítanának. Rendhagyó zenei együttműködések, izgalmas találkozások és nagy kibékülések is várhatók a műsorban, mely "a mai trendeknek megfelelően letisztult, modern képi világ tárul majd a nézők elé".

A főcímdalt Bangó Margit és Emilio közösen éneklik, a felvétel egyes részleteit a műsorban is viszontláthatják a nézők.

Drága családom, az Emilio Família premier
január 29. hétfő 21:00
Sláger TV

emTV.hu // Good PR Solution

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2713588045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása