Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse

2019. április 17. 10:00 - emTV.hu

Két éve került menhelyi gondozásba Kevin kutya, aki azóta nem csak szerető családra talált, de a média világába is belekóstolhatott. Az RTL Klubon futó, Pacsi! című kutyás reality-magazinban szombat délelőttönként újra az örökbefogadás fontossága mellett kampányol gazdája, Molnár Karesz oldalán.

pacsi_3_evad_01.jpg

"Kevint egy csepeli kertből dobta ki előző gazdája, és bár a chipszáma alapján visszajuttatták volna az utcán talált kutyust, de a továbbiakban már nem volt kívánatos a jelenléte előző otthonában. Április 16-án került az utcáról az Illatos úti ebrendészeti telepre, majd a Vigyél Haza Alapítvány gondozásába, ahol nagyon szerencsés módon alig másfél hónapot kellett eltöltenie, amíg örökbe fogadtuk"

– árulta el a Pacsi! műsorvezetője, Molnár Karesz.

"Sajnos azonban nagyon kevés olyan kutyáról tudunk, akinek ilyen hamar rendbe jön a felelőtlen gazdája miatt kisiklott élete. Tele vannak a menhelyek otthontalan, kidobott kutyusokkal, miközben sokan rengeteg pénzt kiadnak egy-egy négylábúért. Sajnos még mindig az a beidegződés, hogy egy olyan kutyánál, aki nem kölyök korában kerül a családba, nehezen, vagy egyáltalán nem alakul ki kötődés. Ez hatalmas ostobaság! Szakemberek segítségével az ilyen, és ehhez hasonló sztereotípiákra is reflektálunk a Pacsi!-ban."

A kutyás-reality magazin harmadik évadában a praktikus, informatív tartalom mellett számos megható történetet is megismerhetnek az RTL Klub nézői.

"A műsorunk egyedisége abban rejlik, hogy az első találkozás és az örökbefogadás közben is ott vagyunk a családokkal, így a nézőink közül bárki átélheti ezeket az igazán intim, szívmelengető pillanatokat. Sokan írták már üzenetben, hogy a Pacsi! hatására döntöttek az örökbefogadás mellett, és olyan is van, aki azért fordul hozzánk, hogy a kiválasztásban segítsünk neki. Persze nem győzzük hangsúlyozni, hogy a kutyatartás hatalmas felelősség, és komoly anyagi elköteleződést is jelent."

A műsorvezető azt is elmondta, hogy bár az első két év alatt számos kutyásokat érintő téma előkerült már, van még miről beszélni.

"Amíg tele vannak az utcák kutyakakival, vagy amíg sokan póráz nélkül sétáltatják a kutyájukat közterületen, addig akad feladatunk. A felelős állattartás nem cuki! Nem áll meg ott, hogy egy trendi hámot és csilli-villi etetőtálat veszünk a kutyusunknak. Ha azonban betartjuk a szabályokat, törekszünk az egyensúlyra és figyelünk a körülöttünk élő nem kutyások igényeire is, akkor rengeteg olyan pillanattal gazdagodhatunk, amit csak egy kutyától kaphatunk meg."

A Pacsi! Kevin kutyával szombat délelőttönként látható az RTL Klubon. Első adás május 4-én délelőtt 11 óra 30 perckor. A műsort az RTL Klub és az RTLII is ismétli.

emTV.hu // Red Lemon Media

banner_ketto.jpg

komment
Címkék: RTL RTL Klub Pacsi!

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3014770484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása