Dallos Bogi az X-Faktor új mentora

2019. április 18. 10:00 - emTV.hu

Dallos Bogi Radics Gigi megüresedett helyére érkezik az X-Faktorban, ugyanis Gigi két évad után úgy döntött, a jövőben karrierjére szeretne koncentrálni, ezért lemondott mentorszékéről. Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti örömmel fogadta a fiatal énekesnőt, aki hatalmas lelkesedéssel áll a feladat előtt, és azt ígéri: minden tudását beveti majd, hogy mentoráltjait győzelemre segítse.

xfaktor_dallosbogi.jpg

Bár az X-Faktor castingjai már javában zajlanak, de még mindig várják a jelentkezőket, akik egyénileg vagy csapatban, a mentorok előtt bizonyíthatják tehetségüket. Dallos Bogi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti izgatottan várja, milyen élményeket és tehetségeket tartogat számukra a 2019-es évad.

Az X-Faktor szerdai sajtótájékoztatóján pedig az is kiderült, hogyan zajlik egy produceri casting, amelyen rendhagyó módon a mentorok is részt vettek. Bogi pedig első alkalommal mutatkozhatott be, mint az X-Faktor mentora.

"Hatalmas élmény volt a fiúkkal élesben értékelni a produkciókat. Mivel a sajtó előtt is bemutatkozott az új felállás, ezért volt bennem egy kis izgalom, de úgy érzem sikerült kihoznom magamból a maximumot"

– mosolygott Bogi.

emTV.hu // RTL Magyarország // fotó: Szabó Gábor / RTL Klub

banner_ketto.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3014771916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása